Érdekes kitérővel indította el az életet az EA a Black Friday-t követően, a FIFA 22 háza táján, ugyanis újabb Moments lapok érkeztek. De kikről is van szó?

Igen nyüzsgő Black Friday valósult meg ebben az évben is a FIFA 22-ben. Igaz, néhány SBC még hátramaradt, amelyeknek abszolválására már igen kevés időnk van. Viszont az élet ezután sem állt meg. Valahogy folytatni kell a játékot, újabb megszerezhető speciális lapokra van szükség.

Az EA – megoldásra törekedve – érdekes lépéssel állt elő: a tegnapi napon behozott egy olyan SBC küldetést, amely 2 challenge-ből áll. Az SBC a Moments Duo – nevet kapta, mivel a 2 mellékküldetés teljesítésével 1-1 játékos szerezhető meg. Igen ám, csak hogy ezek nem akármilyen játékosok lapjai: 2 japán futballistáé, akik mindketten valamilyen formában maradandót alkottak a futballtörténelemben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ChuBoi | FIFA 22 (@chuboi) által megosztott bejegyzés

Shunsuke Nakamura és Kazuyoshi Miura olyasmit alkottak a foci története során, amire azért mindenki egyből felkapja a fejét. Így volt ez az EA-vel is: Nakamura volt az a játékos, aki a 2006/2007-es Bajnokok Ligája versenyében gólt lőtt a Manchester United elleni mérkőzésen. Miura pedig eleve egy rendkívül híres játékos, mind az eredményei, mind pedig amiatt, hogy a legidősebb aktív futballistának mondható, ebből jött a speciális lapja is, amivel azt a jeles alkalmat akarták megünnepelni/megtisztelni, amikor 2017-ben, akkor már 50(!) évesen a legidősebb gólt lövő futballista lett.

Ezen alkalomból kapták meg az 1-1 SBC küldetéssel teljesíthető Players Moments lapjukat, amelyeket, ha kiszedünk, egy bónusz Prime Electrum Players Pack is bezsebelhető.

Alapvetően nem rossz lapokról van szó, hiszen egyikük sem rendelkezik kriminális értékekkel, kipróbálás szintjén érdemes lehet berakni a csapatba, hogy elmondhassuk, van 2 jó japán játékoslapunk. Igaz – sajnos -, hogy link szempontjából már bajosabb a beépítés, feltéve, hogy esetleg tele van valaki ICON lapokkal és akkor kvázi „fun-olásból” találnak nekik helyet a keretben.

Ti kiszeditek valamelyiküket? Netán mindkettőt?

 

Ezt olvastad már?

Komoly nevekkel indul az Advent – Itt a Team of the Week 11

 

 

×