Nem árt óvatosan járkálnunk a pályákon.

A játékosokat nem kell féltenünk, ha egy kis leleményességről van szó. Sajnos ez akkor is igaz, ha olyan pályahibákat kell felfedezni mellyel jelentős előnyre tehetünk szert. A játékfejlesztők nem is minden esetben szoktál büntetni az ilyen jellegű bugokat, így sajnos többször is beleszaladhatunk ezekbe a játékosokba addig, míg nem érkezik meg a tényleges hotfix update az adott mapra.

Ezúttal az egyik Vanguard mapon, a Sub Pens-en kell vigyáznotok!

Watch out for this one on sub pens from CODVanguard

Az elmúlt napokban több játékos is arra lett figyelmes, hogy a fent nevezett pályán gyakorlatilag a semmitől halnak meg és látszólag a plafon vagy valamelyik pályaelem lőtt rájuk. Így esélyük sem volt visszatámadni, egyszerűen el kellett fogadni, hogy valaki „jobb” volt náluk.

A killcamet megtekintve azonban hamar rájött az áldozat, hogy valaki egy elég undorító pozícióból ölte meg és ha akarta volna, akkor sem tudta volna viszonozni a tüzet. Az egyelőre nem világos, hogy milyen módon lehet bekerülni a plafonba és természetesen akkor sem közölnénk ezt, ha lehetne tudni. Remélhetőleg a fejlesztők hamar javítják a dolgot és a hibát tudatosan kihasználó felhasználókat valamilyen szankcióval sújtják majd a közeljövőben.

Te beleszaladtál már ebbe a hibába/hibát kihasználó játékosokba? 

Vicces lesz – Egészen új módon működnek majd a molók a Warzone új mapján

×