Nem fogadták kitörő örömmel a karácsonyi jutalmakat.

Az elmúlt években a játékok tartalmai igyekeznek illeszkedni a szezonális tematikához. Így nem lepődünk meg azon, hogy Halloweenkor ijesztő játékmódokba vagy kozmetikai tárgyakba futunk bele. Úgy tűnik, hogy nem lesz kivétel az ilyen játékok alól a Battlefield 2042 sem, ahol a fejlesztők rengeteg küldetésekért járó karácsonyi ajándékkal lepnék meg a felhasználókat.

Ők azonban nem kérnek ebből!

 

A Battlefieldel kapcsolatos oldalakon csütörtök délelőtt kezdtek el terjedni a fenti képek. Ezen láthatunk jármű- és fegyverskineket is, de egy télapóról mintázott „Father Winter” Specialist kinézet sem maradt ki a repertoárból. Valószínűleg egy Warzone-ban, PUBG-ben vagy Fortnite-ban nem okozna nagy meglepetést ez a felhozatal, de a Battlefield közösség nem teljesen elégedett.

DICE what are you doing with the game ? from battlefield2042

 

A pár órája posztolt „Mit csináltok a játékkal!?” Reddit bejegyzés már meghaladta a 10000 upvote-ot is, azaz most ténylegesen egy nagy rétegről beszélhetünk. Több száz komment alapján nem csak a kinézettel vannak problémáik a játékosoknak, hanem annak sem örülnek, hogy a kozmetikai tárgyakat priorizálja a cég a tényleges bugok és glitch-csek fixálása helyett. Pedig mindannyian tudjuk, hogy teljesen más csapatok felelősek a designért és a hibajavításért, de valamiért  előszeretettel ehhez nyúlnak mindig vissza a játékosok.

150 hibajavítás érkezett – Itt a Battlefield 2042 eddigi legnagyobb frissítése

Mit szóltok a fenti skinekhez?

×