Az új Warzone map érkeztével rengeteg új lehetőségünk van kitapasztalni a legjobb helyeket, ha lootolni szeretnénk, vagy egyszerűen fightolni.

Szerintem már mindenki látta már az új Warzone mapot, hiszen már javában dúl a hype. A pálya számomra felettébb hasonlít a PUBG különböző térképeire, és egy picit aggódom a rengeteg bokor és szikla miatt, de remélhetőleg nem lesznek ezek nagy problémák.

Néhány profi játékos már ki is szemelt egy két helyet, ami szerinte állandó drop hely lesz. FaZe Swagg például a Docks mellett rakta le a voksát, az NRG játékosa JoeWo, viszont a hatalmas Airfieldet választotta. Valószínűleg a rengeteg akció és a gyors kezdeti killek miatt.

Ám én kíváncsi vagyok, hogy mi magyarok melyik helyre ugranánk.

Elnézve a magyar közösséget rengeteg különböző játékos van. Biztos van, aki szereti az elején a kis csendességet míg megtudja szerezni az első loadoutját, ami jelen pillanatban picit változik. Illetve vannak, akik az ugrástól számítva csak az akciót keresik.

Nézzük is az új térképet, majd később szavazhattok, hogy ti hová ugrotok a megjelenéskor:

Így ránézve a térképre bőven lesz hely lootolni, harcolni és felfedezni. Én személy szerint a Fieldset látom a legérdekesebb dropnak. Rengeteg ház végtelen különböző

Ám én kíváncsi vagyok, hogy ti hová ugranátok.

SuperSurvey

Ezt olvastad már?

A Warzone fejlesztői végre megszólaltak a konzolos FOV csúszka kapcsán

 

https://leet.hu/samsung/

 

×