Házon belül könnyebben megoldható a frissítés.

A leakerek a Chapter 3 érkezése mellett szinte ténykét kezelték, hogy az Epic Games végre meglépi a 2020 óta ígérgetett játékmotor fejlesztést is. Annyira nincs nehéz dolga a cégnek, hiszen az Epic felelős az Unreal Engine játékmotorokért is, így házon belül letudhatják az egész frissítést. A Chapter 3 érkezését már pár hete biztosra vehetjük,

a jelenlegi információk alapján garantált az Unreal Engine 5 érkezése is!

 

Az első jelet a csütörtök reggelre kiszivárgott Chapter 3 trailernek köszönhetjük, hiszen a leírásában már az UE5 és Unreal Engine 5 szavakat találhatjuk, a korábbi négyes verzió helyett. Pár órája pedig egy további leak erősítette meg ezt a tényt.

 

Azt már régóta lehet tudni, hogy decemberben Matrix x Fortnite kollaborációra is készülhetünk. A fenti poszter alapján igazi Unreal Engine 5 élményre számíthatnak majd a rajongók. Túl sok lenne ennyi véletlen, az Epic Games pedig nem arról híres, hogy bármit is véletlenül csináljon.

Jogos kérdés lehet, hogy mennyire változhat a játék gépigénye, ám erre elég nehéz válaszolni, hiszen klasszikus értelemben vett AAA játék nem érkezett még a piacra ezzel a motorral. Azt is pletykálják, hogy a kezdeti időben választható lesz a két motor, de ebben reménykedni nem érdemes. Ha az Epic Games jól bánik az optimalizációval, akkor lehet észre sem vesszük a váltást, de rengeteg hibajelenségre érdemes készülnünk az első időszakban.

Ingyenes ajándékkal debütált a legújabb Fortnite kollaboráció – Így szerezheted meg

 

×