Ezen a héten egy kegyetlen gyilkos, vagy a szökni próbáló áldozata bőrébe bújhatunk, miközben játszva tanulhatjuk meg a programozás és a gépi tanulás alapjait.

Egészen eddig az Epic Games Store-on teljesen ingyenesen berántható volt az egyik legjobb és leggyönyörűbb vadászós játék, ami valaha készült. Bitang nagy oktondiság volt kimaradni belőle, ám most ismét csütörtök van, vagyis tölthetők az új ingyenes játékok. Ráadásul ezen a héten ismét két címet kapunk ingyen, az egyik közülük szerintem sokakat érdekel majd.

December 2 és 9 között a Dead by Daylight és a while True: learn() ingyenes.

Dead by Daylight

A most tálcán kínált remekmű az aszimmetrikus multiplayer műfaj egyik legnagyobb fényhordozója, a túlélőhorror Dead by Daylight. Ha nem volt még szerencséd hozzá, akkor annyit érdemes tudni erről a 4v1 felállásban induló multis mókáról, hogy négy, semmilyen képességgel nem rendelkező játékosnak kell megszöknie a brutális és kegyetlen, különböző képességekkel felvértezett gyilkos elől. Egészen remek szórakozás, egy csipetnyi horrorral megfűszerezve.

 

while True: learn()

A másik ajándék a While True: Learn (), ami játszva tanítja meg a laikusoknak a programozás, a gépi tanulás és a neurális hálózatok alapvetéseit, működését. Ha nem feltétlenül konyítasz a technológia ezen részéhez, de szeretnél egy könnyed, de érthető betekintést, akkor ez egy kötelező darab. Gyerekeknek pedig pláne! Itt ráadásul a macska-ember kommunikáció a cél, vagyis egy fordítóprogram létrehozása.

 

Az ajánlatokat erre találod!

Jó szórakozást!

Ezt a másik akciót láttad már? Batman játékok:

Akciófigyelő | 300 forintért osztogatják az egyik legjobb Batman játékot

 

 

https://leet.hu/samsung/

×