Egy kávé áráért behúzhatjuk az egyik legjobb Batman játékot az Arkham-sorozatból, egy picivel többért pedig a komplett széria is a miénk lehet.

decemberre fordulván éppen csak nekiláttunk az ünnepi hangolódásnak, de egyre-másra lepnek meg bennünket remek akciókkal és ingyenes játékokkal.

Kezdetnek például ott van az Amazon Prime, ami decemberben is 9 játékkal lepi meg a gamer előfizetőket, méghozzá nem is akármilyenekkel. Most pedig itt egy újabb remek ajánlat, ami nem csak a képregény és szuperhős rajongóknak, hanem minden magára adó játékos számára kihagyhatatlan.

A Humble Bundle ugyanis úgy látta jónak, hogy egy bitang olcsó csokorba szedje nekünk a valaha készült legjobb Batman-játékokat. Nyilvánvaló, hogy az Arkham-sorozatról van szó, aminek felvonásait most egészen remek áron zsákolhatjuk be különböző csomagokban, ha esetleg még nem volnának meg.

Az első rész, az Arkham Asylum GoY kiadását a LEGO Batman mellé csomagolva például egy kávé áráért, 360 forintért szerezhetjük meg.

Az eggyel nagyobb csomaggal viszont sokkal jobban járunk, hiszen abban mindezen a két játékon felül az Arkham City GoY-t, a LEGO Batman 2-t és az Arkham VR-t is megkapjuk – ami szintén pofátlanul olcsó, mindössze 2600 forintba kóstál. A legjobb vétel viszont a 3200 forintos pakk, amivel a komplett Arkham-széria (Asylum, City, Origins, Knight, VR), és a LEGO Batman 1, 2, 3 a miénk lehet.

Mivel a Humble akciójáról van szó, ezeknél többet is fizethetünk a játékokért, ha megtehetjük, a fentieken túl elutalt összeget pedig gyermekkórházaknak adományozzák.

Az akció a Humble Bundle oldalán december 15-ig érvényes.

A közlekedés forradalma: Repülő taxikkal utazhatnak hamarosan Párizsban

https://leet.hu/samsung/

×