A korábbi leakek alapján erre elég nagy esély van.

Az elmúlt hónapokban az Nvidia Geforce NOW szolgáltatásainak köszönhetően több olyan be nem jelentett játék nyomára bukkantak az adatbányászok, melynek létezését később megerősítették a kiadók vagy netán már meg is jelentek. Ilyen volt a GTA Remastered Trilogy, a God of War vagy épp az Alan Wake Remastered. Ezúttal még izgalmasabb nyomokat fedeztek fel a leakerek, egy nem várt óriáscég is csatlakozhat a PC-s iparhoz.

Több Nintendo játék érkezhet számítógépre is!

New Super Mario Bros. Wii and Mario + Rabbids may be part of Nintendo’s "Multiplatform project" based on the Nvidia GeForce datamine leak and one other leak as well… from GamingLeaksAndRumours

 

Korábban is felmerültek már olyan címek, mint a New Super Mario Bros. Wii vagy épp a Mario + Rabbids. Ezek a játékok részesei lehetnek az iparágban csak „Multiplatform project” néven emlegetett Nintendo tervnek, mely a népszerű játékaik PC portját takarja.  Az adatbányász megemlíti, hogy ezek a címek könnyen lehet, hogy csak teszt célzattal kerültek be a Geforce NOW adatbázisába, ám az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján véletlenek nincsenek.

Az is jelzés értékű, hogy a kiszivárgott listát a Ubisoft az összes platformon törölteti azóta, ahol csak felbukkan. Így nagy eséllyel jelentős részük valóban jövőben érkező cím és a kiadók nem túlzottan örültek a pár hónappal ezelőtti szivárgásnak.

Melyik modern VGA éri meg a legjobban? – Ennyi FPS-t kapunk egy dollárért

×