Bár nem indult fényesen a Battlefield 2042, szép lassan javítják a hibákat. Most több mint 150 hibát javítottak a fejlesztők, sikeresen.

Ahogy azt a DICE fejlesztői ígérték, igyekeznek jó játékot alkotni a Battlefield 2042-ből, miután a játék megjelenése után hamar bekerült a legrosszabb játékok közé a Steamen. Most megérkezett a játék eddigi legnagyobb frissítése, melyben a hibák tömegét oldották meg.

Legalább 150, ha nem több problémát orvosolt a DICE.

 

Közben persze jönnek emellett új funkciók is, mint a heti kihívások. Ha lefrissítetted a december 2-i javítást, a menüben már három különböző küldetést találsz. Mindegyik XP-t ad, ha teljesíted, valamint egyedi kozmetikai elemeket lehet feloldani, ha mindhármat megoldod.

A frissítés számos új funkciót hoz a Portal játékmódba is, beleértve a Rush módot az All-Out Warfare pályákhoz, valamint módosításokat és templete-ket a Vehicle Team Deathmatch, Team & Free-for-All Gun Master és Infection módokhoz.

Ezen kívül rengeteg UI finomítást kaptunk, melyek megkönnyítik a testreszabást a menüben. Röviden: kevesebbet kell kattintani. A fejlesztők persze a játékmenetben is átvariálták az UI-t, hogyan kevésbé legyen zsúfolt a képernyő, a fontos információk világosabban jelennek meg.

Hibajavítások

Persze a játék legnagyobb problémája inkább a hibák, glitchek jelenléte, így a DICE most több mint 150 hibát javított. Remélem megértitek, hogy ezeket nem tudom most nektek mind magyarul lefordítani, de megtaláljátok őket a hivatalos patch notes-ban. Érdemes tudni például, hogy a találatok regisztrálásán javítottak.

Persze a fejlesztők továbbra is vizsgálják a játék problémáit, így lesz még javítás bőven.

Ezt láttad már?

Megéri! – Hivatalos adatok, hogy mit is tud az új RTX 2060 12GB

 

https://leet.hu/samsung/

×