A Leet Youtube csatorna és a Huawei együttműködésében most ismét értékes nyereményekhez juthatsz hozzá, pofon egyszerűen. Íme, a részletek.

Nem tudom, tudjátok-e, de nemrégiben megjelent a Huawei AppGallery, mely a telefonos applikációk tárháza, ahol a legnépszerűbb és legfontosabb Androidos mobilapplikációkat töltheted le biztonságosan. Előnye, hogy a Huawei AppGallery-ban jóval olcsóbban szerezhetsz be egyes fizetős alkalmazásokat, mint más boltokban. Mindezt 50 százalékos kuponokkal vagy pontvisszatérítéssel. Ráadásul most a Black Friday alatt kínálnak hozzá kuponokat és akciókat.

Most amellett, hogy bemutatjuk nektek a Game Centert, ami egy külön alkalmazás, ahol nem csak letöltheted a játékokat, de külön hűségpontokat is szerezhetsz, egy nyereményjátékra is invitálunk. A Huawei jóvoltából a múltkor kisorsolt telefon, okosóra és fülhallgató után egy Huawei laptop is gazdára talál.

Így nyerheted meg a Huawei MateBook D15-t.

Hogyan és mikor lehet nyerni?

A nyereményjáték december 1 és december 7 között zajlik, ami alatt a Leet Hungary Youtube csatornán egy videóban láthatod a Huawei termékeit. A videó már ki is került, melyben olyan legendás stúdiókról mesélünk, melyek totálisan csődbementek.

 

Mit kell tenni?

Ahhoz, hogy megnyerd a laptopot, két dolgot kell tenned.

A sorsolás során véletlenszerűen választjuk ki a nyerteseket.

Mit lehet nyerni?

A nyereményjáték során egy Huawei MateBook D15 talál gazdára.

 

A HUAWEI MateBook D 15-t az AMD Ryzen 5 3500U processzor hajtja, amely felgyorsítja és javítja a teljesítményt. Pcle SSD3-mal feszerelt és akár 16 GB-os DDR4 RAM-ot is tartalmaz, ami által szédületesen gyors az olvasási és írási sebessége. A Radeon Vega 8 Grapichs-al könnyedén elvégezheted a munkádat vagy szórakozhatsz, minden erőfeszítés nélkül.

Mikor lesz sorsolás?

A sorsolás december 7-én, kedden lesz a Leet Hungary Youtube csatornáján, élőben.

Sok szerencsét a játékhoz!

×