2022-ben már meg is jelenhet az első közös termék.

A videocardz birtokába jutott pár diasor, mely a Razer és Qualcomm együttműködését is leleplezte a jövőbeli terveikkel egyetemben. A Qualcomm kikerülhetetlen vállalata a mai mobiliparnak, hiszen ők fejlesztik a Snapdragon névre hallgató SoC-ket a telefonokba, tabletekbe. Így nem véletlenül választotta őket a Razer, hogy együtt dolgozzanak a jelenleg csak G3x-et viselő fejlesztői mobilkonzolon.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk!

A készülék HDR AMOLED kijelzője 120Hz képfrissítéssel érkezhet majd, így garantált lesz a folyamatos játékmenet és a gyönyörű látványvilág. Eléggé nagy az ilyen kijelzők energiaigénye, de szerencsére erre is gondoltak a Developer Kit megalkotásnál, így egy combos, 6000 mAh-s akkumulátorral vértezték fel a készüléket. A lokálisan játszott játékok mellett erőteljes Xbox Game Cloud támogatásra is számíthatnak majd a potenciális vásárlók.

A rendszer lelkét adó Snapdrago 8 Gen 1 20%-kal gyorsabb és 30%-kal energiatakarékosabb lesz a jelenlegi csúcsmodellhez képest. Nem véletlenül, hiszen a TSMC 4 nanométeres szalagjáról fognak már legurulni ezek az egységek egy 4 generációs Adreno GPU társaságában. A Vulkan API , 8K HDR és Wifi 6E támogatásokról sem kell lemondanunk, ezekkel is számolnak a cégek. Reméljük jövőre hivatalosan is bejelentik a fenti terméket a gyártók és érkezhetnek az első benchmarkok.

Te elfogadnál egy ilyen telefont/konzolt?

Megéri vagy felejtős? – Ennyibe fájnak most a legütősebb használt videokártyák

 

×