Megérkeztek a korábban belengetett Jordan skinek.

Ahogy arra számítani lehetett, az Epic Games szerda délután publikálta a hivatalos bejegyzést a Jordan és Fortnite együttműködés kapcsán. Szinte minden előzetes információ bejött a leakerek tippjeiből, de érdemes átfutni a legfőbb tudnivalókat, hiszen alig 3 napunk lesz megvásárolni a tárgyakat vagy épp teljesíteni a Creative pályát az ingyenes kozmetikai ajándékért. Várhatóan Chapter 3 elején azért kapunk még egy kis plusz időt, de erre alapozni nem feltétlenül érdemes.

 

Csütörtök hajnalban végre valahára megérkezett az Air Jordan XI Cool Grey névre hallgató szett, mely több tárgyat foglal magában.

  • Hangtime Outfit – További stílusokat oldhatunk fel (Blue és Silver) a Jumpman Zone Creative pálya feladatainak teljesítésével.
  • Swish Outfit – További stílusokat oldhatunk fel (Dark és Silver) a Jumpman Zone Creative pálya feladatainak teljesítésével.
  • Cool Grey Back Back Bling
  • Dunk on ‘Em Emote

Az egyes kozmetikai tárgyakat ezúttal ismét egy Bundle formájában érhetjük el, csakúgy, mint annak idején az eredeti Hang Time névre hallgató csomagot. Az Emote-ot külön is megvásárolhatjuk 400 V-bucks-ért.

A fenti Spray képében egy ingyenes kozmetikai tárggyal is megajándékoz minket a cég, ha teljesítjük a 12 Trickshot kihívást a Creative pályán. A menüben könnyű szerrel elérhetjük a pályát, de ha valamiért nem találnánk, akkor a „5519-3138-2454” kód oda kell, hogy vigyen minket.

Jó szórakozást!

Minden napra jut meglepetés: ezeket tartalmazhatják a Fortnite titkosított fájljai

×