A játékosok összegyűjtötték legjobb ötleteiket, hogy milyen utility lehetne a következő CS:GO újdonság a játékban. Íme az 5 legjobb.

A folyamatos megújulásra vágyó közösség szinte minden játékfejlesztő cég legnagyobb problémája. Főleg akkor, ha a játék önmagában nem igazán alkalmas arra, hogy folyamatosan variáljanak rajta, hiszen nagyjából egyensúlyban van minden. Tökéletes példa a CS:GO, ahol maximum küldetéseket és új mapokat kapunk időről időre, illetve az olyan kozmetikai újítások mint skinek és agentek.

De nem kerülnek be új járművek, új perkek, új képességek és még sorolhatnánk a különböző újításokat, amikkel a Warzone, Valorant és társaik operálnak.

A közösség viszont mint mindenhol, itt is éhes az újításokra, így a játékosok most önszerveződő módon gyűjtést rendeztek, hogy mi lehetne a következő utility a játékban. Milyen új eszközzel lehetne kicsit felpezsdíteni a játékot, ami nem lenne túlzottan erős, de mégis hozzátenne a játékmenethez. Sőt, az ötletek közül van olyan, ami már a CS:GO-ba is bekerült, de egyelőre csak Danger Zone játékmódba… Az ötletelésből kiválogattuk az 5 kedvencünket, íme:

Health Pack

Régóta beszédtéma, hogy miért nem lehet gyógyulni a körök közben, erre jelentene megoldást az új Health Pack. Nem kell persze túl nagy dologra gondolni, csak 20-40 közötti gyógyításra, ami mondjuk visszagyógyítja a gránátok által lecsípett HP-t.

Adrenalin

Sok játékban láttunk már hasonló mechanikát, akár a CS:GO-ban is elférhetne. Lényege, hogy az Adrenalin hatására egy pár másodpercig gyorsabban képes futni a karakterünk. De adott esetben ez néha pont elég is lenne. Egy esetleges afterplant szituban, vagy rush alkalmával tökéletes eszköz lenne, de a kör eleji pozíciók elfoglalásában is főszerepet játszhatna.

Radar

Nehéz lenne ügyesen kivitelezni, hiszen legális wallhack azért nem hiányzik a játékba. De egy olyan eszköz, ami megmutatja, ha bizonyos rádiuszon belül található egy ellenfél, még talán nem lenne árulkodó. De ha sikerül vele lebuktatni egy stacket, máris megérte az információ az árát.

Átalakított Decoy

Lövéshangok helyett lépéseket is imitálhatna a terelő gránát az egyik ötlet szerint, és lássuk be, teljesen igaza van. A lépés hangok egyébként is zavaróbbak lennének az ellenfél számára, hiszen nem tudhatnák, hogy tényleg ellépte valaki folyosón a támadást, vagy csak a Decoy szórakozik.

Aknák

A távolról működtethető akna ötlete kicsit a Decoy témával is összefügg persze, de a sebzés része sem elhanyagolható. Egy átrotáló CT csapatot, vagy éppen egy rush-oló Terror bandát alaposan meg lehetne lepni vele, a HEG és a Molotov mellett egy újabb sebző utility kerülne az eszköztárba.

PollMaker

Ezt olvastad már?

8000 évre bannolták a Forza Horizon 5 játékost, annyira toxikus dolgot talált ki

 

 

×