Egyre érdekesebb hibajelenségeket produkál a játék.

Amikor az ember azt hinné, hogy a Call of Duty nem tud újat mutatni számára, akkor mindig felbukkan egy-egy videó az interneten mely erőteljesen rácáfol erre. Ezúttal a Vanguard kutyáiról derül ki, hogy bizonyos feltételek mellett akár a saját „gazdájukat” is megölhetik, ha éppen úgy jön ki a lépés.

A 2008-as World at War óta nem ismeretlen a játékosok számára az Attack Dogs killstreak, ám a Sledgehammer Games a 2013-as Ghost után a Vanguardba is behozta az hasonló néven futó, Guard Dog killstreaket.

Az utóbbi időkben arra panaszkodnak a játékosok, hogy a kutyáik néha ellenük fordulnak!

Did I just call the hostile dog?
byu/stonks_xd inCODVanguard

Szerencsére sikerült is videóra vennie a bugot egy „szerencsés” játékosnak, a fenti pár másodperces videóban azt láthatjuk, hogy a videó feltöltőjét a killstreak lehívása után pár másodperccel megölte a saját kutyája. A régi Attack Dogs képességnél is előfordult hasonló, de akkor általában az okozta a vesztünket, hogy az AI eb és az ellenfél között helyezkedtünk el. A videó alapján nem lehet megmondani a hiba pontos forrását, de remélhetőleg a fejlesztők vizsgálódnak az ilyen jellegű hibajelenségek után is.

Hivatalos térkép, temérdek új kép és nerf – Rengeteg információt kaptunk Caldera-ról

Veletek előfordult már hasonló?

×