Új hónapra fordultunk, ami azt jelenti, hogy az Amazon újabb 9 ingyen játékkal kedveskedik a Prime előfizuval rendelkező játékosoknak.

Nem érdemes megfeledkezni róla, hogy december 1-re fordulva az Amazon Prime tagsággal rendelkezők újabb 9 ajándékul adott remek játékra csaphatnak le teljesen ingyen. Kihagyni őket pedig igen nagy botorság volna, hiszen tényleg egészen zseni címekről van szó, köztük is az egyik legjobban sikerült Need for Speed felújított kiadásával.

Vagyis egész hónapban – Prime előfizetéssel a zsebünkben – ingyen a játéktárunkhoz adhatjuk a 2010-es Hot Pursuit nemrégiben kiadott és egyébként egészen korrektre sikeredett remasterelt kiadását. A másik ingyenes klasszikus, amit vétek volna kihagyni a Stubb the Zombie in Rebel Without Pulse, amiben egy holtjából feltámadt ingatlanossal kell bosszút állnunk többek között úgy, hogy mindenkit zombivá változtatunk. A kult-klasszikusok sorának itt még nincs vége, ugyanis a csomagba került még a Tales of Monkey Island teljes kalandja is, amit ugyancsak főbenjáró bűn volna kihagyni a téli leállásban.

Mindezeken túl decemberben teljesen ingyen megkapjuk még a Frostpunk, a Youtubers Life, a Football Manager 2021, a Morkredd, a Journey to the Savage Planet, és a Spellcaster University játékokat is. Emellett szokásos módon néhány online játékban is kapunk néhány extra lootot, amit a Prime Gaming felületén és alább a videóban mind-mind le lehet majd csekkolni.

 

A Netflix után az HBO is beszáll a videojáték-bizniszbe – az első játékuk is megjelent

 

×