A Raven Software kreatív igazgatója sejtelmes utalást tett Twitteren.

Jövő héten ilyenkor Vanguard tulajdonosok már kipróbálhatják a Warzone Pacific klienst és az új pályát, Calderat. Egy-egy nagyobb frissítés esetén is fel szokott merülni a konzolos FOV csúszka hiánya, de ilyen hatalmas update talán legutoljára a Cold War integráció volt a játék életében. Így joggal kérdezték ismét a játékosok a fejlesztőket, hogy terveznek-e valamit tenni ebben a témakörben.

Hosszú idő után végre megszólalt a Raven egyik fejese!

 

A CharleINTEL Twitter oldala szúra ki a Raven Software kreatív igazgatójának válaszát. Ted Timmins az üzenetében megemlíti, hogy teljesen képben vannak azzal, hogy a játékosok szerint nagy igény lenne a konzolos FOV csúszkára, ráadásul saját maga is konzolon játszik.

Sajnos túl sok konkrétumot nem tudtunk meg. Az biztos, hogy a fejlesztői csapat tud a kérdésről és a „we are listening” mondatával sokak szerint arra akart utalni, hogy a jövőben valamilyen formában implementálásra kerülhet a funkció. Ha minden igaz, akkor az elkövetkezendő napokban megjelenik a hivatalos Warzone Pacific Season 1 patch notes is, melyben állítása szerint említésre kerül ez a témakör is. Azt elolvasva már okosabban várhatjuk a tényleges startot, akármilyen döntést is hozott a fejlesztői gárda.

A CoD profik elárulták, melyik Warzone mechanika miatt törik szét a kontrollereket

×