Bár szórakoztató, de nyilván egy hiba, hogy a tornádó is olyan tárgy a Battlefield 2042-ben, amin meg lehet kötéllel kapaszkodni.

Bár kétségtelenül nem tökéletes játékról van szó, a Battlefield 2042 játékosai nagyon jól elvannak MacKay specialistával és egyedi grapple gun eszközével, amivel meg lehet kapaszkodni a tereptárgyakon. Mondanom sem kell talán, hogy cikkünk arról szól, hogy nem működik rendeltetésszerűen, ahogy a játékban sok minden.

Lehetőség van ugyanis megkapaszkodni olyan elemeken, amin alapvetően nem lehetne.

Ahogy korábban már sokszor írtuk, még sok frissítés vár a játékra, hogy elnyerje tökéletes formáját. Addig pedig találkozhatunk furcsa jelenségekkel. Ez nem csak a teljesítményproblémákat jelenti, hanem az olyan anomáliákat, amik furcsa, ám néha vicces eredményt okoznak. Kiderült, hogy MacKay grapple gunja hibásan működik, így képesek vagyunk a kötéllel furcsa dolgokon megkapaszkodni. Ilyen például a füst, vagy éppen a tornádó.

Kapaszkodjunk a füstbe:

Yes, you can grapple onto smoke. from battlefield2042

Kapaszkodjunk meg a tornádón:

 

Itt egyébként a tornádó egészen a pálya szélére húzta a játékost, majd megölte, mivel játékterületen kívülre ért. Ettől függetlenül belekapaszkodva a tornádóba igen csak gyorsan át lehet szelni a mapot, ha gyors helyváltoztatásra van szükség.

Mondanunk sem kell, hogy ez elég komoly hiba, amit kihasználva egyesek jó nagy előnyre tehetnek szert. Persze lehetséges, hogy az EA hamar javítja ezt a hibát, a Battlefield 2042 egyéb problémáival együtt.

Ezt láttad már?

Ez a pendrive simán felrobban, ha féltenéd az adataid

 

×