Szerda este újra beköszönnek az elmúlt hét legjobbjai, jön a Team of the Week 11. Lássuk, kiket várnak többségben a csapatba?

Megérkeztek az első előrejelzések a közeledő Team of the Week 11 előtt és sok a találgatás, hogy vajon kik fognak bekerülni ezúttal az elmúlt hét legjobbjainak összeállításába.

Mint mindig, most is rengeteg platformon próbálnak rájönni, találgatnak, mérlegelnek, követik a hét eseményeit, hogy bármilyen információmorzsa a birtokukba jusson.

SAF Harrison, Twitter-felhasználó minden héten együttműködik az Elitage és a DonkTrading csapatával, hogy megjósolja, szerintük ki fog szerepelni a 11. TOTW-n. A kiemelt játékosok között ott szerepel a PSG védője, Marquinhos, a Liverpool középcsatárja, Diogo Jota és James Tavernier, a Rangersből.

Első ránézésre nem néz ki rossznak ez a csapat sem, úgy, mint a korábbiak, viszont itt akkora kiugró Rating-ekre ne számítsunk, bár ez a 89-es Marquinhos és a 88-as De Jong, valamint Tavernier és Bebou lapja abszolút ígéretesnek hangzik. Viszont messzemenő következtetéseket nem szabad levonni, hiszen az EA – szokása szerint – még tartogathat váratlan meglepetéseket a csapat összetételét illetően.

Már nem kell sokat várnunk, ugyanis szerda este elérhetővé és hivatalossá válik mindenki számára a TOTW 11.

Ti várjátok már?

 

Ezt olvastad már?

Akadnak hiányzók – Kik kerülhettek volna még be a Signature Signings-be?

×