Az újgenerációs konzolok után a nyerészkedők már a Pókember: Nincs hazaút mozijegyeire is lecsaptak, melyeket sok millió forintért árulják az eBay-en.

Egészen elképesztő jelenségnek lehetünk szemtanúi a Bosszúállók: Végjáték felvonásai után legjobban várt Marvel-mozi, a Pókember: Nincs hazaút premierjének közeledtével.

Az amerikai mozihálózatok az óriási érdeklődésre való tekintettel már jó előre megkezdték a jegyelővételek lebonyolítását, hogy a december 17-18-i premierre egészen biztosan mindenkinek meglegyen a helye. Igen ám, csakhogy pontosan az történt a korlátozott számú portékákkal, mint ami mostanában szokott, vagyis ami a PlayStation 5 és Series X gépekkel is megesett.

Mondjuk ebbe még a jegyárusító portálok is besegítettek, mert akkora volt a nézői roham, hogy szinte azonnal össze is omlottak. Mostanára pedig ott tartunk, hogy néhányan egészen pofátlan összegért kezdték el árulni a jegyeiket, eBay-en például a philadelphiai premierre szóló 65.000 forintos páros belépő mellett találhatunk

7,4 millió forintért is Pókember: Nincs hazaút jegyet

Persze igen valószínűtlen, hogy ennyiért bárki is meg fogja vásárolni, de ha mégis, akkor az meg is érdemli. Mindenesetre itthon is jobb lesz hasonlókra készülni, hiszen nem csak a Marvel szintjével, hanem úgy az elmúlt két év egyik, ha nem a legnagyobb mozieseménye lesz Peter Parker és barátai multiverzumon átívelő baljós kalandja.

Teljesen új jelenetek a Pókember: Nincs hazaút legújabb kedvcsinálójában

 

×