Nem sok dolog marad meg egy meccs után az ellenfélből, maximum a név, vagy a logó. Mi most az utóbbiból hoztuk el a legütősebbeket.

Egy klub vizuális arculata a szezon során lényegében három elemből áll: név, Badge és játékoskeret. Választhatunk labdát és testreszabhatunk egy stadiont is, de az ellenfelek nem abból fogják megjegyezni a csapatot. Minden klubnak rendelkeznie kell aktív Badge-el. Ez az, amely megjelenik minden meccs kezdő animációján, minden szünetben és a játékmód összes menüjében. Ennek pusztán esztétikai funkciója van, viszont sok játékos a klubpreferenciájának jelvényét a való életből is meríti. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a játékban nem a legnépszerűbb klubok logói a legkeresettebbek, hanem a modernebb és eredetibb dizájnúak.

A FIFAUTEAM internetes oldal összegyűjtötte a legmenőbb Badge-eket és létrehozott egy listát a legütősebb logókból. Mi most ebből hoztuk el Nektek az 5 legjobbat. Íme:

5. Salford City

Ez az egyik legtisztább és legminimalistább Badge, amit a játékban találhatunk. Valószínűleg ez az oka annak, hogy ez az egyik legkedveltebb a FUT közösségben. A logó nem tartalmazza a klub nevét, az alapítás dátumát vagy bármilyen szöveget. Csak egy oroszlánt. A tisztelet jelképét.

4. Los Angeles FC

Azt már tudjuk, hogy sokan szeretik ezt a Badge-et (Miért is ne lehetne szeretni?), de ha azt kérdezitek magatoktól, hogy miért van rajta szárny, megpróbáljuk ezt tisztázni. Arra törekszik, hogy a csapatot és a szurkolókat egy felismerhető és rokon szimbólum alatt egyesítse, és kötődjön Los Angeles sokszínű kultúrájához.

3. Guangzhou Evergrande

A Kínai Liga néhány évvel ezelőtti megjelenése is elképesztő Badge-et hozott. Nem éppen a „Minden idők legjobbja”, de közel van… Ez mutatja a klub azon vágyát, hogy rendkívüli hevességgel uralja a futballt. A legtetején lévő mottó a következő: „Légy a legjobb örökké”. Az egész műalkotást szépen kidolgozták a vörös és a sárga nemzeti színekkel.

2. Paris FC

Ki kell próbálnotok. Ez a Badge egyszerűen gyönyörű, így sokan előszeretettel használják csapatuk emblémájaként.

1. U.N.A.M.

Az egyik legminimalistább FIFA 22 jelvény. Olyan ütős lett, hogy mindenki meg szeretné kaparintani. Mellesleg: ez nem oroszlán. Ez egy puma, akit Goyo-nak hívnak.

Nektek hogy tetszett az ötös listánk? Ti milyen Badge-et használtok?

Forrás: www.fifauteam.com

Ezt olvastad már?

Mert fontos a stílus – Itt az 5 legmenőbb mez a FIFA 22-ben

 

×