A látványra biztosan nem lesz panasz az új pályán.

Jövő héten végre valahára megérkezik a Warzone Pacific frissítés. A Vanguard integráció mellett a másik két nagy újdonság az új pálya, Caldera és a frissített anti-cheat lesz majd. A fejlesztők kedd este el is árultak néhány fegyver- és tárgyváltoztatást, illetve képeket is kaptunk a pályáról.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk december 8-án!

A fejlesztők első körben publikáltak egy nagyfelbontású minimapet és betűvel jelölték a nagyobb területeket. Ezen kívül a naracssárga pöttyökkel jelzet helyek egy-egy POI-t jelölnek, ahol garantáltan kellemes loottal találkozhatunk majd. Szerencsére külön-külön is kaptunk képeket az egyes helyszínekről.

Naval Arsenal

Industrial Docks

Runway

Ruins

Phosphate Mines

Peak

Beachhead

River Village

Clear Water Lagoon

Caldera Terminal 

Agricultural Center

Shark’s Lair Submarine Pen

Caldera Power Plant

Caldera Capital City

Royal Cabana Resort

A fejlesztők ismét megerősítették, hogy a játékosoknak kötelező lesz feltelepíteniük a RICOCHECT kliens oldali védelmet 8-tól, ennek hiányában nem indul majd el a Warzone Pacific. Nyolcadikán a Vanguard előrendelők már játszhatnak a pályával, a többiek ekkor Rebirth Islandre kerülnek. Kilencedikétől mindenki számára kinyílnak Caldera kapui, Rebirth Island pedig kis pihenőre megy, de visszatér még a szezon során. További apróbb változásokra is számíthatunk:

  • A Gulag győzelem után azzal a fegyverrel kerülünk vissza a pályára, amit a Gulagban használtunk
  • Változik a Dead Silence, kikerül a Stopping Power Rounds, illetve nerf vár a Stun gránátokra és a Heartbeat Sensorra is
  • Új Contractok is érkeznek
  • A Gas Mask animációk is frissítésre kerülnek

A Warzone igazi ellenségei – Videón a legnagyobb kemperek valaha

Várjátok már az új pályát?

×