Úgy tűnik, végre kapunk egy bemelegítő játékmódot a Siege-be, a TH mellé. Erre vártunk, vagy inkább egy gyakorlópálya kéne?

Valljuk be őszintén, régóta várunk arra, hogy a Rainbow Six: Siege-ben minél több játékmód legyen. Amióta a játék megjelent, azóta leginkább a Casual (Quick) valamint a Ranked és Unranked játékmódok dominálnak (az LTM játékmódokon kívül). Ha valaki gyakorolni, bemelegíteni szeretne leginkább csak a Terrorist Hunt áll rendelkezésre. A játékosok régóta követelik a fejlesztőktől a gyakorlópályát, vagy éppen valamilyen bemelegítő játékmódot.

Egy szivárgásból úgy tűnik, hamarosan bemelegítésként TDM játékmódot kapunk, respawn elemmel.

Legalábbis ez derült ki egy ismert Siege szivárogtató, Benjamin legújabb videójából, aki adathalász tevékenysége során bukkant rá az úgynevezett bemelegítő játékmódokra. Itt elsősorban most a TDM játékmód látható, amivel majd szépen rá lehet hangolódni a meccsekre. Itt persze a respawn (újjáéledés) is elérhető lesz, hogy minél pörgősebb legyen a játékmenet.

 

Azt gondolom, hogy pont ez hiányzott a Siege-be. Szívből remélem, hogy a játékmód megvalósul és állandó lesz, valamint hogy további játékmódokkal egészülhet ki a bemelegítő rész. Mivel azonban ez egy szivárgás, nem árt fenntartásokkal kezelni.

Milyen játékmódot tudnál még elképzelni a Siege-be?

Ezt láttad már? Ma indul az új évad: erre számíthatsz!

Új Operator, pályaváltozások és újdonságok – Éles szerverre érkezik a R6S Y6S4

×