A Warzone játékosok szerint minden eddiginél több hacker van a játékban, ugyanis kihasználják a RICOCHET anti-cheat előtti időt.

A Warzone játékosok rengeteg különböző formában találkoztak csalókkal és hackerekkel, mióta megjelent a Warzone. Számuk különösen a Black Ops Cold War integrációja során nőtt meg, ami a játékosokat egyre jobban bosszantotta. Különösen mivel úgy tűnt, hogy minden egyes nagy frissítés új csalókat és FPS-csökkenés hoz magával.

A Call of Duty: Vanguard integrációval – amely magával hozza a RICOCHET anti-cheatet – sok játékos reméli, hogy ez a vége a Warzone csalásjárványának. Addig azonban úgy tűnik, hogy a dolgok rosszabbul alakulhatnak, mint eddig.

Mivel a játékosok a Warzone Pacific és a Caldera térkép december 8-i indulása előtt még darálják a szinteket, azt állítják, hogy a csalásprobléma még rosszabb lett.

„A Warzone jelenleg egy csalófesztivál” – mondta az egyik játékos. „Jelenleg úgy tűnik, a Warzone egy ingyenes játék, ahol csak csalni lehet. Egyáltalán nem tiltják a kirívó csalókat”. Más Warzone játékosok is gyorsan hozzászóltak a közelmúltbeli tapasztalataikról szóló horrorisztikus történetekkel, és a játékot „viccnek” nevezték jelenlegi állapotában, mivel a „szemét” játékosok átvették az irányítást.

Warzone is a cheat festival at the moment from CODWarzone

„Tegnap volt egy hacker a csapatomban, és azt mondta, hogy azért csal, mert mindenki más is” – mondta az egyik hozzászóló. Mások azt sugallták, hogy a hackerek mindent megtesznek, mielőtt Verdansk eltűnik, és a csalásaik potenciálisan használhatatlanokká válnak. „A Ricochet anti-cheat remélhetőleg jövő héten elég tisztességes mennyiségű csalást fog eltüntetni” – tette hozzá egy másik.

Persze nehéz bizonyítani, hogy sokkal több csaló van-e a játékban, mint általában, de a játékosok csak abból indulhatnak ki, amivel találkoznak. Ha esetleg nem találkozol sok csalóval az lehet azért van mert nincs elég jó K/D arányod. Így nem rak be ellenük egy játékban.

Ahogy már egy ideje, most is remélik, hogy a RICOCHET tisztázza a dolgokat. Ám hogy ez sikerül-e, azt még nem tudni. Valószínűleg a csalók csak egy százalékát tudja megfogni ez az új anti-cheat.

Ezt olvastad már?

Ez az alázás – Már a Farming Simulator 22 is jobb, mint a Battlefield 2042

×