A csalók mellett van egy másik fajta Warzone játékos, aki inkább letáborozik és várakozik, míg egy mit nem sejtő játékos bele nem sétál a célkeresztjébe.

Bármelyik többjátékos FPS-játékot játszol, mindig lesznek camperek, de a Battle Royale játékokban ez a legrosszabb. A nagy térképnek köszönhetően elég könnyű elérni az utolsó néhány helyezést úgy, hogy egyszerűen meghúzódsz egy épületben. Amikor végre találkoznak egy ellenféllel, akkor kihasználják a meglepetés erejét és az árnyékból lecsapnak.

Ez rengeteg játékost bosszant, mert úgy gondolják, hogy nem érdemes játszani a játékkal, ha egy sarokba guggolsz a kör több mint felénél. Persze van, amikor meg kell állni egy picit, vagy le kell „táborozni” egy épületben, de az teljesen más téma. Egy szónak is száz a vége, nem kell megsértődni, ha te így játszol, szíved joga, hiszen mindenki úgy nyomja, ahogy neki jó.

Hadd mutassam be nektek a Warzone igazi ellenségeit, akiket mindenki utál.

A camperek régi kedvenc spotja

Szerintem mindenki emlékszik a két kis épületére a hangároktól nem messze. Itt a játék elején, sőt néha még a mai napig meg-meg bújik egy camper, várva, hogy mikor csaphat le rád. Ami nagyobb probléma, hogy itt álltalában van egy Buy Station, ami végképp tökéletes camp helyet nyújt azoknak, kik szeretnek az árnyékokban megbújva játszani.

 

Az Array camper

Az Verdansk’84 megjelenésével kaptunk egy hatalmas építményt Array néven. Amikor a közösség meglátta rögtön tudta, hogy ez lesz a camperek egyik kedvenc helye. Szerencsére végül nem lett akkora probléma belőle, mint ahogy azt elképzeltük.

Ám ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy milyen játékosok látogatják ennek a hatalmas építménynek a tetejét.

 

A camper gondolkodás

Egy rövid videó, ami tökéletesen bemutatja a camperek gondolkodásmódját. Mi más, mint megszerezni a loudoutot és felmászni a repülőtér tornyába.

A camper aki csúnyán beégett

Nincs is gázabb, mint amikor egy camper hatalmas előnyben van, de még így sem képes megölni…

A magyarok szeretnek campelni?

Sarok megfogva, RPG előkészítve, magyar zászló a helyén, kezdődhet is a camp. Sokat olvasom a magyar Warzone csoportot és sok játékos nem tagadja, illetve büszkén bevallja, hogy ő igen is camper. Nos, úgy látszik, találtunk párat.

Amikor a camper mérgében le camperez

Rebirth Island szeretett tornya szinte vonzza a campereket, mint esti fény a bogarakat. Ilyenkor olyan szinten csak az alattuk lévőre tudnak koncentrálni, hogy nem hallják a toronyba felmászó embereket, akik azért mennek, hogy elhárítsák a camp problémát.

Jöjjön még egy „tehetséges” játékos!

  • Alap skin? Pipa.
  • Fekvés? Pipa.
  • Claymore? Pipa.

Íme a tökéletes recept egy igazi Warzone camperhez. Most komolyan, ebben mit lehet élvezni?

Amikor csúnyán kipakolják a táborozókat

Sokan utálják a campereket, mivel hatalmas előnyben vannak. Ám ha valaki sokat campel, az lehet azért, mert nem éppen a legjobb játékos, és ezt imádják kihasználni azok, akik jól játszanak. Erre tökéletes példa ez a videó.

A camperek saját dala

Zárjuk ezt a listát a camperek saját dalával. Valaki fogta Billie Eilish Bad Guy alapját és egy tökéletes szöveget írt hozzá, hogy bemutassa, milyen egy Warzone camper.

 

Te melyik tárbort erősíted? Amelyik szeret egy kicsit becampelni és várni az ellenfélre, vagy inkább szereted körbefutni a pályát és megkeresni a sarokban guggoló játékosokat?

Ezt olvastad már?

Killek ritmusra – Így öltek meg bongóval 105 Vanguard játékost

×