Érdekes hibajelenségre bukkantak a játékosok.

Az elmúlt napokban rengeteg Battlefield hiba/glitch is napvilágra került, az is világossá vált, hogy akár tornádókba is belekapaszkodhatunk a játékban. Szerencsére ma sem maradtunk ilyen felfedezések nélkül, ráadásul ezúttal még meglehetősen hasznos is lehet számunkra a bug kihasználása. Segítségével a megfelelő Specialistet kiválasztva könnyedén mozoghatunk a pályán.

Nézzük is, hogy milyen módon aknázhatjuk ki a játék hibáját!

Found this great "feature" with some friends. If you jump on a downward slope and melee, your character gets accelerated wherever the slope is pointing. from battlefield2042

A Battlefield 2042 subredditre feltöltött videó alapján nem lesz túl nehéz feladatunk. Értelemszerűen Sundance-et kell kiválasztanunk, hiszen az ő repertoárjában találhatjuk meg a Wingsuit névre hallgató ruhát. A többit a pálya lejtői intézik helyettünk. Egyszerűen a lejtőről való ugrás közben a melee-t kell használnunk, ez pedig elképesztő módon felgyorsítja a karakterünket.

Ez a módszer effektív lehet ellenséges csapatok felderítésére, de rázós helyzetekből való menekülésnél is kiváló szolgálatot tehet. Az EA/DICE eddig nem igazán tudott erről a hibáról, így az elkövetkezendő napokban biztos találkozhatunk majd vele a pályákon vagy akár mi magunk is alkalmazhatjuk, ha éppen arról van szó. Ha eddig valaki nem használta Sundance-t, ezután biztosan kipróbálja majd, már csak a vicc kedvéért is.

Bővített KB+M támogatás? – Több ezer játékos írta alá a BF 2042 petíciót

Ti találkoztatok már ezzel a jelenséggel?

×