A Rockstar Games társalapítója, Jamie King egy interjúban elmondta, hogy a GTA 6 nem biztos, hogy olyan vicces lesz, mint az előző részek.

Jamie King, a Rockstar Games társalapítója még 2006-ban hagyta ott a céget. A Youtuber Killaz nemrég egy interjút készített vele, a témák között pedig persze a GTA 6 is szerepelt. A fejlesztő úgy véli, hogy a sorozat következő része talán nem

lesz olyan vicces, mint az elődei.

 

Annak ellenére, hogy a GTA sorozat hatodik részét még nem jelentették be, a rajongók nagyon kíváncsiak, milyen is lesz, hol játszódik és mire számíthatunk a GTA 6-ban. Jamie King fejlesztőként számos játékon dolgozott – köztük a Grand Theft Auto: San Andreason és a Grand Theft Auto: Vice City-n. King szerint nem kell forradalomra számítanunk a GTA 6 játékmechanikájában, azonban

az új játékok hangvétele változhat.

Lehetséges ugyanis, hogy a GTA 6 elveszti a sajátos humorát és olykor vicces hangulatát. A fejlesztő azt sem zárja ki, hogy a stúdió valami teljesen egyedit készítsen, ugyanakkor nagyon nehéz lesz felülmúlni egy jól működő gépezetet. A Grand Theft Auto Online sikerét elnézve valószínűleg minden jól alakul majd a cég számára, és pont ez az oka, hogy a Rockstar nem érez késztetést a GTA 6 bejelentésére.

A GTA franchise körül azonban kissé áll a bál, ugyanis a rajongók egyre kevésbé elégedettek a fejlesztő munkáival. A Rockstar által kiadott next gen GTA 5 előzetest széfikázták és dislike-áradat indult, majd jött a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition katasztrofális indulása.

Ezt persze a Rockstar igyekszik jóvátenni. De a kérdés most az, hogy ha ilyen magasak a játékosok elvárásai a GTA 6-ot illetően, akkor ennek fényében ezt a Rockstar képes lesz-e megugrani? Rossz példát az agyon-hype-olt játékok katasztrofális megjelenésére eleget láttunk már (Cyberpunk 2077, Battlefield 2042).

Ezt láttad már?

Később egy vagyont is érhetnek: Ingyen Pókemberes NFT-ket osztogatnak a mozijegyek mellé

 

×