Rendesen betárazott az Epic Games.

Az Epic Games már a Chapter 1-ben bevezette a titkosított fájlokat. Ezek olyan állományok, melyeket egy gyakorlatilag feltörhetetlen kulccsal védenek és csak akkor kerülnek feloldásra, ha a Fortnite központi szervere megosztja a kliensekkel ezt a kulcsot. Az első időszakban még voltak módszerek, melyekkel meg lehetett kerülni a védelmet, konzolokon például nincsenek titkosítva a fájlok a mai napig, de már ott sem olyan egyszerű hozzáférni azokhoz.

Azt azonban megtippelhetjük, hogy mi van bennük!

Tippelés alatt itt természetesen nem teljesen véletlenszerű találgatásra gondolunk. A titkosított állományokban található fájlok mennyiségéből és a kívülről leolvasható félinformációkból következtethetünk azok tartalmára. FireMonkey ki is gyűjtötte ezeket hétfő délután és egy Twitter bejegyzésben publikálta is a listát.

Kedd reggel még 8 ilyen állomány található a játék könyvtárában. Ebből hat darabban HD minőségű textúrák nyomaira bukkantak, így ebben Item Shopos skineket várnak a leakerek. A legnagyobb, 318 MB méretű fájlban pedig minden bizonnyal az event történéseit tárolja az Epic Games. Nézzük is mi vár ránk az elkövetkezendő napokban:

  • Az első és utolsó csomagban nagy eséllyel emote van
  • A 1007-ban az event fájljai
  • Az egyikben a hamarosan elstartoló Jordan x Fortnite kollaboráció bújik meg
  • Egy be nem jelentett kollaboráció is megbújhat még a fájlokban
  • Az eventhez kapcsolódó Item Shop skinek is itt bújkálhatnak

Hamarosan megérkezhet The Rock is a Fortnite Item Shopjába

Ti milyen meglepetésnek örülnétek a legjobban?

×