Reméljük pár nap múlva eltűnnek az ilyen játékosok a szerverekről.

A Warzone az elmúlt egy évben mindig tele volt csalókkal, sajnos mostanra sem változott a szituáció. Sőt, ha a felhasználói tapasztalatokból indulunk ki, akkor az utóbbi napokban szinte minden meccsben belefuthatunk egy-egy hackerbe. Nem véletlenül, hiszen december nyolcadikán megérkezik a kliens oldali védelem Warzone-ba, mely remélhetőleg egy ideig megnehezíti a dolgukat, így igyekeznek minden pillanatot kihasználni a cheaterek.

Még büszkélkednek is a csalással!

@arthenoob Reply to @nortare CHOPPER GUNNER HACK ON WARZONE #warzone #warzonehacker #warzoneclips #warzonebestclips #rebirthisland #fyp #choppergunner #pkm #cod ♬ original sound – AR

Néhány csaló nem is feltétlenül azért játszik, hogy magának örömet okozzon vagy épp a statisztikáin javítson. Egy réteg roppant mód élvezi, ha másoknak kellemetlen pillanatokat szerezhet és még büszkélkedik is ezekkel az eszközökkel a különböző közösségi felületeken.

A fenti videón is 750 ezer megtekintés lett pár nap alatt TikTokon, tovább erősítve az ilyen felhasználók önbizalmát. Ráadásul meg sem próbálta rejtegetni a dolgot, egy helikopterről osztotta az áldást az ártatlan játékosokra a FiNN LMG segítségével. Reméljük a RICOCHET befűzi a hozzá fűzött reményeket és legalább pár hétig nyugodtan játszhatunk Caldera szigetén.

Warzone IRL – Ilyen lenne, ha a CoD átlépne a valóságba

 

×