A széria a ColorPOP fantázianevet kapta a mérnököktől.

A Palit még nyáron osztott meg egy egyedi festéssel ellátott 3070 Ti kártyát a Twitter oldalán. A dolog érdekessége az volt, hogy a kártya papíron azóta sem létezik, holott gyártói, hivatalos képeket láthattuk. Az akkor Chameleon Series névre hallgató széria úgy tűnik nem veszett el, csak kicsit átalakult és egy szerényebb kártyán debütálhat először.

Íme a 3060 Ti ColorPOP!

 

Indokolt az érdekes a névválasztás, hiszen a videókártya egy olyan speciális bevonatot kapott, mely különböző színekben pompázik attól függően, hogy milyen szögből nézünk rá. Illetve az adott fényviszonytól is függ majd, hogy épp lila, zöld vagy kék árnyalatot látunk a gépházban. A backplate sem maradt ki a festésből, így bárhogyan szereljük be a gépünkbe garantáltan elégedettek leszünk a látvánnyal.

A kártya 4864 CUDA maggal lesz felvértezve, a szokásos 8GB GDDR6 VRAM társaságában. A 220 wattos TDP-vel ellátott kártyát két darab 8-pines csatlakozón keresztül etethetjük, így jelentős teret adott a gyártó a tuningnak is. A kártya ára egyelőre ismeretlen, ám a jelenlegi viszonyokat elnézve nem számíthatunk semmi jóra. A közeljövőben a 3060 Ti-on kívül más kártyák is érkezhetnek a szériába, bizonyára az erősebb kártyák sem maradnak ki a repertoárból.

Megéri vagy felejtős? – Ennyibe fájnak most a legütősebb használt videókártyák

 

 

×