JGOD ismertette a listáját.

Ha minden a tervek szerint alakult volna, akkor már ezen a héten élvezhetnénk a Warzone Pacific kliens érkezését, az új pályát és a feltuningolt anti-cheatet. Sajnos a fejlesztők nem voltak elégedettek a jelenlegi builddel, így egy héttel meghosszabbították a Warzone és Vanguard „off-season” szakaszát. Szerencsére már december nyolcadika sincs messze, így a játékosok megkezdhetik a felkészülésüket az első szezonra. A Vanguard tulajdonosok esetében ez azt is takarja, hogy ideje eldönteni, hogy mely fegyvereket húzzák fel Caldera érkezésére.

Nem könnyű döntés ez, hiszen rengeteg jó fegyver közül lehet választani. Szerencsére nem maradtunk magunkra a kérdéskörben, a jelenlegi Call of Duty éra egyik legnagyobb tudásával rendelkező JGOD ad tanácsot, hogy az elkövetkezendő másfél hétben mely 12 fegyverre feküdjünk rá.

Nézzük is a felhozatalt!

 

Szerencsére nem csak egy kategóriát vett górcső alá, így bőven lesz terünk a saját játékstílusunk alapján is választani. Ha jobban kedveled az SMG vagy Marksman Rifle fegyvereket az AR-hez képest, akkor is megtalálod az ajánlott példányokat a felsorolásban. A pontos lista a következő:

  • Automaton (AR)
  • Volk (AR)
  • PPSh-41 (SMG)
  • Sten (SMG)
  • M1928 Tommy Gun (SMG)
  • Type 100 (SMG)
  • DP27 (LMG)
  • MG42 (LMG)
  • Type 11 (LMG)
  • G-43 (Marksman)
  • Machine Pistol (Secondary)
  • 1911 (Secondary)

A listában 2 AR fegyver, 4 SMG, 3 LMG, egy Marksman Rifle és 2 pisztoly szerepel. A Warzone-os tapasztalatok alapján a TOP 5 fegyver az AR-SMG-Marksman Rifle háromszögből kerül majd ki, de sosem lehet tudni, hogy az integráció milyen nem várt történéseket hoz majd magával. Jó kérdés, hogy a jelenlegi fegyverek sorsa pontosan mi lesz, szinte minden kétséget kizárólag rengeteg nerfnek és buffnak leszünk szemtanúi december nyolcadikán/kilencedikén.

Automaton – TOP 1 fegyver lesz?

A fenti lista nem sorrendben sorolja fel a fegyvereket, ám ha egyet ki kell emelni közülük, akkor egyértelműen az Automaton lesz majd. Nem is véletlenül, a legutóbbi Vanguard frissítés után a megfelelő kiegészítőkkel felszerelve igazi lézerfegyver vált belőle, mely kötelező pick lehet a játékosoknak a Warzone Pacific kezdeti szakaszában. JGOD elmondása alapján a Vanguard sniperek nem jelentenek veszélyt sem a Kar98k sem a Swiss K31 fegyverekre, de azért ezzel a kijelentéssel még megvárnánk a tényleges integrációt.

Gyorsan fejlődnél?

JGOD erre is adott tippeket az elmúlt időszakban, mindenre gondol. Maga a módszer eléggé egyszerű és célravezető, ám a tartalomgyártó elmondása alapján is meglehetősen unalmas. A módszer lényege, hogy beugrunk zombi módba, majd körülbelül 35 zombi meggyilkolása után kilépünk és ismét elindítjuk a hentelős játékmódot. Ekkor kapjuk a legtöbb XP-t adott idő alatt jelenleg a Call of Duty-ban. Ha mellé XP tokent is eldurrantunk, akkor jelentősen gyorsíthatunk még a folyamaton, 8 óra alatt JGOD 3 pisztolyt szintezett fel.

Az utolsó pillanatban változtattak Caldera szigetén a Warzone fejlesztői

×