A Vanguard játékosok grindolnak, hogy kimaxolják a fegyvereiket, és most egy Zombies trükk segítségével minden eddiginél gyorsabban szintet léphetnek.

A Call of Duty: Vanguard 32 fegyverrel érkezett, amelyekhez a szokás szerint a játékosoknak rengeteg XP-t kell szerezniük, hogy szintet léphessenek, és az összes mellékletet feloldják, vagy akár az Atomic camo-t is megkaparintsák.

Bár minden egyes fegyverek szintlépése fárasztó lehet, és több mint hat órát is igénybe vehet egy fegyver, az emberek mindig keresik a módját, hogy gyorsabbá tegyék ezt a „kínzó grindolást”. A content creatorok, mint JGOD és mások azt javasolták, hogy a fegyverek szintlépéséhez kezdjünk a zombiknál.

 

Egy „új” trükk lehetővé teszi, hogy a játékosok rendhagyó tempóban szerezzenek fegyver XP-t.

A Vanguardban a fegyverek kimaxolása eléggé megterhelő lehet, mivel az elsődleges fegyvereknek 70 szintjük van, és körülbelül 150.000 XP-t vesz igénybe a teljesítésük.

Ez azonban rendkívül könnyen véghez vihető a Zombies-en belül. Ehhez a játékosoknak be kell tölteniük egy játékba, és körülbelül két percig kell játszaniuk, mielőtt visszalépnek a menübe, és újra és újra megismétlik ezt a módszert.

Íme egy lépésről-lépésre történő útmutató, hogy maximalizáld a fegyver XP mennyiségét:

  • Tölts be egy Solo Zombies játékmódot
  • Öld meg az összes zombit a kiinduló spawnban (körülbelül 10-et).
  • Lépj be egy „Transmit” portálra, és öld meg mind a 21 zombit.
  • Hagyd el a játékot és ismételd meg.

Ez a leghatékonyabb módja a fegyver XP farmolásához, mert körülbelül 2-3 perc játékidő alatt átlagosan 2000 XP-t szerezhetsz. Ez azt jelenti, hogy óránként körülbelül 60.000 XP ütheti a markod, és még többet, ha van dupla fegyver XP.

Míg a többjátékos módszernél általában körülbelül hat órát vesz igénybe 150.000 XP megszerzése, ezzel a módszerrel a felére csökken a szükséges idő.

JGOD, aki az összes Vanguard fegyverét kimaxolta, elmondta, hogy ezt a stratégiát használta, hogy gyorsabban szerezzen XP-t.

 

Tehát ha szeretnéd, hogy a fegyvereid fullosak legyen az új Warzone Pacific térképhez, vagy szükséged van rájuk az Atomic camo megszerzéséhez, mindenképpen próbáld ki ezt a módszert.

Ezt olvastad már?

Örömjáték az utolsó napokra? – Kiváló gyilkológépet varázsolhatunk az AMAX-ból

 

×