Felemás választ kaptunk a kérdésre.

A Vanguard játékosokat régóta foglalkoztatja a kérdés, hogy mi történik pontosan a háttérben, ha elérkeztünk a meccs hivatalos végéhez. Főleg, hogy az eddigi címektől eltérően kicsit furára sikerült a mérkőzés utáni slow-motion szakasz, például a hitmarkerek hangeffektjeit is halljuk valamiért ekkor is. Ez természetesen felkeltette a felhasználók figyelmét, így ideje volt letesztelni, hogy valóban számolja-e a játék az öléseket ebben az időszakban.

A válasz: igen is, meg nem is!

Post match slow-motion segment. KILLS DO COUNT! from CODVanguard

Bizony, a konkrét válasz attól függ, hogy milyen értelemben értjük azt, hogy „számít”. Az idő lejárta után a Scoreboard már nem fog frissülni, így ebből a szemszögből nézve nem számít már a post-match ölés. Ami azonban egy fokkal érdekesebb lehet küldetések és szintezések szempontjából, hogy a fegyvereket érintő feladatokba beletartoznak-e ezek a killek. A válaszra a fenti bejegyzés írója adta meg a pontos választ.

Éppen 29/30 bloodthirsty-nél tartott, amikor a csapattársa elérte a bizonyos 125-ös killszámot TDM-ben. Egy utolsó quickscope-ot eleresztett és látta, hogy a játék feloldotta számára a camo kinézetet. Így ebből a szempontból a post-match időszak alatt is megérheti ölnünk, de a Scoreboardon már nem fogunk tudni szépíteni.

Ti oldottatok már fel valamit ebben a formában?

Méterekről gyilkoló melee fegyverek? – Félnek a Vanguard integrációtól a Warzone játékosok

×