Egy Steam felmérés szerint a Farming Simulator 22 eladásai megelőzték a Battlefield 2042-ét. Sőt még a játékosok véleménye is sokkal fényesebb.

Kizárólag a Steam egyidejű játékosok száma alapján a Giants Software Farming Simulator 22-je a jelek szerint népszerűbb játék, mint az EA legújabb AAA játéka, a Battlefield 2042. Annak ellenére, hogy mindkét játék szinte ugyanakkor jelent meg, a legújabb Farming Simulator

több tekintetben is megelőzi a legújabb Battlefieldet.

A Battlefield 2042 hivatalosan november 19-én jelent meg konzolokra és PC-re a Steamen és az Originen, és elég rázós induláson van túl – mint minden Battlefield játék. Sokan úgy gondolják, hogy némi csiszolással az egyik legjobb Battlefield-játék lehet, de „sok frissítésre van attól, hogy elérje a teljességet”. A Steamen jelenleg a „többnyire negatív” minősítést kapta.

A Farming Simulator 22 november 22-én jelent meg konzolokra és PC-re a Steamen és az Epicen keresztül – és úgy tűnik, sokkal simábban ment a megjelenés. A Steamen „Nagyon pozitív” értékeléssel díjazták a játékosok.

A SteamDB szerint a Farming Simulator 22 egyidejű játékosainak száma hat nappal ezelőtt 105.636 volt. A BF 2042-é kilenc nappal ezelőtt 105.397 játékossal éppen csak elmaradt ettől.

 

Bár nem szabad elfelejtenünk, hogy ez csak a Steam, a különbségek egyre csak nőnek. A Farming Simulator 22 volt a Steam legkelendőbb játéka a múlt héten, megelőzve a BF 2042-t. Ráadásul, míg az eddigi játékos-csúcs csak valamivel alacsonyabb, a Battlefield 2042 népszerűsége tovább csökkent. A BF újabb 24 órás csúcsa majdnem fele a Farming Simulatorénak: 52.524 játékos a 94.744-hez képest.

Ez legalábbis jó kezdet a Farming Simulator 22 számára, amely akár le is válthatja elődjét, mint az egyik legjobb menedzsmentjáték PC-n. Ami a Battlefield 2042-t illeti, talán vissza kellene hozni a traktorokat.

Ezt olvastad már?

A Peppa Malac is jobb játék lett, mint az új CoD, a Battlefield és a GTA együttvéve

forrás: pcgamesn. borítókép: thefilibusterblog

×