Úgy tűnik, hogy egy szivárgásnak köszönhetően már most megnézhetjük, hogy milyen charmokat kapunk a jó rankért a Siege új évadában.

Tényleg nem kell már sokat várni arra, hogy elinduljon az éles szervereken a Rainbow Six: Siege Operation High Calibre. Arról, hogy a játékban milyen újdonságok várhatók, alaposan írtunk már nektek, sőt az új operátorról is megosztottunk pár trükköt. Az új évad, a Y6S4 egyébként november 30-én startol, azaz holnap már szépen tölthető is minden újdonság. Közben kiszivárgott még valami: az aktuális ranked charmok kinézete.

Így néz majd ki a High Calibre ranked charm.

Ne csüggedj, a charmokról nem csak kép szivárgott ki, hanem egy videón is láthatók, így az is látszik, hogy milyen szép animációk készültek hozzá.

 

Ahogy látható, a charmok egy folyamatot mutatnak be: a legalsó szinten még csak magok (makkok) vagyunk, aztán szép lassan, ahogy nő a szint, úgy lesz egyre kifejlettebb a fa. Az egész kinézet egyébként kissé az északi mitológiára hajaz, olyan, mintha a világfát látnánk. A lényeg, hogy minél magasabb szinte jutunk a rankeden, annál kifejlettebb fa lesz látható a charmon, nem beszélve annak színéről.

Neked hogy tetszik?

Apropó, azt láttad már?

9+1 Legjobb Black Friday deal, amit kár lenne kihagyni

 

×