A Black Friday idei – sikeresnek mondható – eseménysorozata a végéhez közeledik, ám sokakban lehet hiányérzet az új speciális lapok összetételében.

A FIFA 22 idei Black Friday vonata a végállomás felé tart: számos Flash Challenge SBC szolgáltatta a jobbnál-jobb csomagokat, biztosan történtek nagy nyitások, megérkezett az újdonsült Promo, a Signature Signings mindenféle csúcs kártyával, viszont sokakban a megszerezhető játékosok összetétele hiányérzetet kelthetett, hiszen nem csak ez a jó néhány játékos érdemelhette volna meg, hogy speciális lapot kapjon.

Ennek többen hangot is adtak, ilyen például a Pseudonaymm nevű Reddit-felhasználó is, akinek konkrét példája is volt, hogy ki kaphatott volna még Signature Signings lapot, ezt írta:

Which players do you think are missing from the Signature Signings promo? from FIFA

Rendben, ez a promóció „okés” volt. Természetesen van néhány jó kártya, Renato Sanches, Llorente, KDB, de kit látnál szívesen ebben a promócióban? Furcsállom, hogy van két Manchester City-játékos és egy Chelsea-játékos, és talán én vagyok elfogult, de Liverpool-játékos egy sem. Mielőtt bárki azt mondaná, hogy „Mane és Salah már kapott különleges kártyákat”, én szerettem volna egy másik Liverpool-játékost látni – Fabinho-t. Az arany kártyája nagyon jó, de ha kapna egy fincsi lapot, Istenem, csodálatos lenne, és alternatívát kínálna Kantéval szemben. Tudom, hogy a Milan az utóbbi időben feltámadt, szóval egy Milan-játékos is bekerülhetett volna. Csak néhány gondolatot/ötletet szeretnék hallani!

Teljesen jogos a felvetés, érkezhetett volna még jó pár játékos, köztük Fabinho is, de az általa említett Milan-ból is illett volna valakit berakni, nem, kedves EA? Mondjuk elhangozhatott volna a bűvös

„Ibrakadabra.”

Ti mit gondoltok? Ki kaphatott volna még speciális lapot?

Ezt olvastad már?

Ez még meglesz idén! – Kiszivárogtak a Promo dátumok a hátralevő időszakra

×