Pár hős képesség koncepciója teljesen megváltoztatta volna a League of Legends játékmenetét.

Biztos mindenkivel volt már olyan, hogy majdnem a billentyűzetét törte egy-két bajnok kitje miatt. Hiszen mindenkinek van egy olyan hős, aki ellen egyáltalán nem tud játszani.

Nos mi lenne velünk, ha az elkövetkező 4 képesség bekerült volna a játékba?

Olaf

Valamikor Olafnak volt egy különleges passzívja, a „Ragnarok”. Amikor elérte a 18-as értéket, vagy talán valamilyen más kritérium teljesült. A Ragnarok egy százalékos max HP true damage DOT sebzést alkalmazott a térképen lévő összes bajnokra, lassan elszívva az életerejüket.

Jinx

Jinx ultijára egy AoE polymorph is kapcsolódott, de szerencsére ezt az ötletet hamar elvetették a fejlesztők. Képzelj el egy 5 emberes Jinx ultit, egy jó wombo-combóval.

Ekko

Beszéljünk az Assassinokról. El tudod képzelni, hogy Ekko ultijának előző verziója ~ 4 másodperccel visszatekerte az egész játékot, kivéve a bajnokok halálát?! Cooldownok, mana/health, pozíció, minden mindenkinek. Volt egy szelídített verzió is, ami csak Ekkora és 1 célzott bajnokra vonatkozott, de ez az ötlet sem jutott el a PBE szerverre.

Fiora

Fiora ultijának a Mordekaiser R-hez hasonlóan kellett volna működnie, ahol a célpontját egy „párbaj helyre” viszi. Őszintén, elég béna lett volna az interakció, szóval örülök, hogy a mostani verziót választották.

+1

Volt egy olyan pletyka is, hogy Apheliosnak akár 25 puskája is lehetett volna az arzenáljában. Persze ezek csak pletykák és viccek a fejlesztők között, de ez is csak azt mutatja, hogy a Riot fejlesztői milyen hihetetlen gondolkodásmóddal rendelkeznek.

Mi lenne velünk, ha ezekkel a kitekkel lennének felruházva az adott hősök? Lehetséges, hogy még hamarabb kiégnénk egy-két meccs után. Főleg az az Olaf passzív borította volna ki a játékosokat…

Ezt olvastad már?

https://leet.hu/2021/11/28/megjelent-a-lol-os-dokumentumsorozat-elso-resze/

×