Bizonyára mindenki emlékszik a legutóbbi EB győztes olasz válogatott jó kedélyű kopaszodó védőjére. Nézzük meg, mit tud a Flashback SBC lapja?

Ma este megérkezett Giorgio Chiellini, az EB győztes olasz válogatott egyik hősének Flashback lapja, amiket SBC küldetések teljesítésével szerezhetünk meg. A kártya apropója a 2005-2006-os debütáló szezonja a Juventus csapatában.

Chiellini megszerzéséhez 3 db SBC küldetés teljesítésére van szükség, amelyhez jelen állás szerint 108 000 Coin invesztálása szükséges. Elképzelhető, hogy a fodder-árak feljebb mennek majd még, tehát lehet, hogy ez a későbbiekhez képest olcsónak is számít most.

Megszerzését követően tulajdonképpen borítékolható, hogy egy remek védő kerül a csapatunkba. Igaz, érdemes inkább Serie A csapatokban használni, hiszen a tökéletes linket ez alapozza meg majd. Statisztikái szempontjából hasonló kaliberű játékos, mint a FUT HERO Córdoba, illetve a Škriniar SIGNATURE SIGNINGS lapja. Igaz, utóbbi ára alacsonyabban van Chiellini árához képest és rating szempontjából is az Inter védője felé billenhet a mérleg nyelve, viszont Córdoba esetében számolni kell a közel 460 000 Coin-os árral, tehát ár-érték arányban érdemes lehet kiszedni Chiellini Flashback lapját. 

Ha konkrét számokról beszélünk, az összes védekező értéke – kis kivétellel – a legalkalmasabbá teszi arra, hogy a csapatunkban tudhassuk. Talán a 65-ös Agility lehet, ami kisebb gondot okozhat, vagy esetleg a 63-as Ball Controll, viszont ezeket kompenzálni ajánlott neki a Shadow Chemistry Style, amivel aztán az egyik leggyorsabb középső védővé válhat jelenleg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ChuBoi | FIFA 22 (@chuboi) által megosztott bejegyzés

Mindent összevetve, részünkről egy kifejezetten ajánlott lapról beszélhetünk, akivel – véleményünk szerint – nem lehet rosszul kijönni abból, ha a Serie A csapatunkat (amennyien az van) szépítgetni akarjuk. Mindenesetre, egy remek választás lehet mindenki számára, aki a legjobb arc olaszt a csapatában akarja tudni.

Ti kiszedtétek már?

 

Ezt olvastad már?

Újabb lapok érkeztek! – A Signature Signings Mini-Release elemzés

 

 

 

×