Tovább bővült a Black Friday-el egy időben érkezett Signature Signings lapok listája: megérkezett a Mini-Release. Lássuk, kikkel állunk szemben?

A Black Friday idei szériájának kezdetekor megérkeztek a legsikeresebb igazolások speciális lapjai, a Signature Signings kártyák. Számos olyan játékos szerezhető meg belőle, akik igazi ékkövei lehetnek bárki csapatának.

Ezúttal az újonnan érkező 3 játékos lapját hoztuk el most nektek, ugyanis megérkezett a Signature Signings Mini – Release.

Signature Signings Mini Release team from FIFA

 

Mint látható, a 3 új lapon szereplő pozíciók nem éppen arra utalnak, hogy támadó játékosok érkeztek, mindazonáltal első ránézésre jól festenek. Nézzük meg őket jobban!

Marcos Llorente

Mint ahogy a mellékelt ábra is mutatja, közel 900 000 Coin-ba kerül jelenleg Market-en, de sokaknál ez meglepődést vált ki, hiszen azért elég sok pénzről beszélhetünk egy olyan lapért, aminek 3* a Skill Move és 4* a Weak Foot. Tény, hogy CDM létére gyors lap, magas Stamina értékkel, viszont az Agility-Balance azért hagyhat kívánnivalót maga után. Egyelőre sokan túlárazottnak gondolják, idővel kiderül ez nyilván. Viszont jelenleg ez valóban magasnak tűnhet.

Rúben Dias

A Manchester City portugál védőjének speciális lapja kb. 350 000 Coin-ba kerül jelenleg és 2* Skill Moves és 4* Weak Foot értékekkel rendelkezik. A reakciója jó, viszont az Agility – Balance az ő esetében is alacsony, viszont a védekezési értékei abszolút rendben vannak. Mivel árban kevés olyan Premier League CB van, aki sokba kerülne, így sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon megéri-e? Tény, hogy ezek alapján az értékek alapján jónak tűnik a kártya, viszont mindenki abban bízik, hogy lejjebb fog menni az ára. Kíváncsian várjuk…

Édouard Mendy

Az újonnan érkezett hármas legolcsóbb tagjával (68 000 Coin) kapcsolatban meg kell jegyezzük, hogy kiváló eredményei miatt a Chelsea rajongók már nagyon várták, hogy valami igazán jó speciális lapja legyen. Nos, megérkezett. Igaz, hogy elég csúnyácska ott az a 38-as sebesség, de az eddigi visszajelzések alapján a Rare Gold lapját előszeretettel használják In Game, mivel abszolút megbízhatóan teljesít a meccseken, így csak remélni tudjuk, hogy ezzel a lappal sincs másként.

Kíváncsian várjuk a visszajelzéseket, amennyiben már valamelyik lapot kipróbáltátok.

Nektek hogy tetszenek az új érkezők?

Amennyiben a Black Friday ideje alatt remek Gamer cuccokat szeretnétek vásárolni, nézzetek be Webshopunkba, ahol kiváló termékekkel és óriási kedvezményekkel várunk titeket!

Ezt olvastad már?

Vissza az időben – Flashback Benzema SBC elemzés

 

 

 

×