Váratlan specifikációk kerültek napvilágra.

Az elmúlt hetekben egyre több pletyka érkezett az RTX 2060-nal kapcsolatban. Az NVIDIA egy új változat kiadását tervezi, azt szinte 100%-ra vehettük, hogy a VRAM mennyisége duplázódik, így 12GB-tal gazdálkodhatnak már a játékosok. Ennek ellenére nem tűnt túl logikus döntésnek, hiszen a GPU nyers erején mit sem változtatna a fenti művelet, ahogy az orosz modder videójából ki is derült.

Az NVIDIA csavart egyet a dolgon, erősebb lehet a GPU is, nem is kicsivel!

A videocardz informátorai szerint a CUDA, RT és Tensor magok száma is inkább a 2060 Superhez fog igazodni, nem pedig az eredeti kiadáshoz. Ami még érdekes lehet, hogy a fogyasztást jelző TDP érték még a Super változatra is rápakol 10 wattot, így a tuningra vágyó játékosok is több teret kaphatnak az NVIDIA-tól.

A kártya megjelenését mindenki december 7-ére várja, azon sem lepődnénk meg, ha valamilyen szintű bányászvédelemmel is el lenne látva az „új” 2060. A legfontosabb dolgot azonban még mindig nem tudjuk, ez pedig az ára és az elérhetősége, ezeken állhat vagy bukhat a 2060 12GB sikere. Semmi jóban nem reménykedünk, de hátha meg tud minket lepni a zöld óriás.

Ilyen erős lehet az NVIDIA új alsókategóriás kártyája – Az Intel ezt is legyűrné

×