Nem teljesen alaptalan az aggodalom.

A Vanguard melee fegyvereinek elképesztő ereje már a november 5-ei megjelenés óta vitatéma a játékosok körében. Több felhasználó is arra kérte a Sledgehammer fejlesztőit, hogy nerfeljék ezeket, főleg az olyan lehetőségeket kiemelve, mint a bayonet attachment. Az aggódásba az elmúlt napokban a Warzone játékosok is beszálltak, hiszen pár nap múlva érkezik az integráció.

Tényleg jogos az aggodalom?

Bro why is this still in the game XDD from CODWarzone

 

A fentihez hasonló videók után, nem teljesen alaptalan az integrálástól való félelem. Hiszen jelenleg  is érdekes hibajelenségeket tudnak produkálni az olyan melee-k, mint a Bamboo Kali Stick vagy épp a fentebb is látható Baseball Bat. Kis túlzással 3 méterről teleportál oda a másik játékos, pillanatok alatt megölve a videó főszereplőjét. Nem véletlenül „Miért van ez még a játékban? XD” a bejegyzés címe.

Remélhetőleg a fejlesztők az első hetekben odafigyelnek a fegyverekkel kapcsolatos statisztikákra, és ha úgy ítélik meg, akkor még időben tudják nerfelni az integrálás során túl elősre sikerült fegyvereket, tárgyakat. Már nem kell sokat aludnunk, másfél hét múlva már ismerkedhetünk Caldera szigetével.

×