Minden jel erre utal.

Már jóideje, hogy a fejlesztők hivatalosan is leleplezték Caldera szigetét. A térképet is láthattuk már, mely alapján az internet népe hamar kimatekozta, hogy szinte teljesen megegyezik az új sziget és Verdansk mérete. Ez azért érdekes, mert a régebbi leakek egyöntetűen azt állították, hogy egy nagyobb pályát kapunk majd.

Utolsó pillanatban változtattak a fejlesztők?

 

Könnyen lehet, hogy azok a leakek is valósak voltak, ám az elmúlt 1-2 hónapban a játékon dolgozó programokozók a belsős tesztelések után valamiért túl nagynak találták a szigetet. A Secrets of the Pacific küldetéseknek hála in-game is megpillanthatjuk a pálya egy korábbi, valóban sokkal nagyobbnak tűnő változatát. Ezt is hivatalosnak tekinthetjük, hiszen maguk a fejlesztők helyezték el a játékban.

Biztos, hogy egy nagyobb pálya volt az eredeti terv, ám lehet, hogy a jelenlegi játékosszámmal kipróbálva a Raven Games inkább a kicsinyítés mellett döntött. Alternatív megoldás lehetett volna az egy meccsbe kerülő játékosok számának növelése, de ezt meg a szerverek nem bírták volna megfelelően lekezelni, így a pályát kellett beáldozni.

Várjátok már az új pályát?

×