Az utolsó napokat sem hagyja izgalmak nélkül a cég.

Az Epic Games a múltban már több divat- és sportmárkával kollaborációra lépett. Az eredeti Jordan együttműködés az első nagyobb volumenű volt ezek közül, melyet a fejlesztők meg is alapoztak. A tárgyak mellett érkezett annak idején Creative pálya is, melyen különböző küldetéseket kellett végrehajtani a játékosoknak. Azt hittük az Epic Games már nem tud meglepetést okozni az elkövetkezendő pár napban, de úgy tűnik mégis sikerült:

Újabb Fortnite x Jordan kollaboráció érkezhet hétfőn!

 

Természetesen nem a fejlesztők hintették ezt el az információt, hanem adatbányászok említették meg vasárnap délután. A forrást ezúttal sem fedték fel, de az elmúlt időszakban minden ilyen jellegű információ igaznak bizonyult, így ezúttal is reménykedhetünk a legitimitásában. Az biztos, hogy több outfit is érkezik majd az Item Shopba és Back Bling nélkül sem maradunk majd. Ezen kívül egy exkluzív emote-tal is gyarapíthatjuk a lockerünket és bizonyára a régi csomag is tiszteletét teszi a játékban.

Nem lennénk meglepődve, ha hétfő hajnalban az Epic Games hivatalosan is bepromózná a fenti eseményt, addig természetesen érdemes pletykaszinten kezelni az információt.

Szórakozás felsőfokon: Ezzel a fegyverrel debütálhat a Fortnite Chapter 3

×