Három orosz modder a CS:GO-ban adaptálta a Netflix egyik legsikeresebb sorozatát, a Squid Game-et, méghozzá meglepően remekül.

A Squid Game a legnagyobb semmiből hódította meg a Netflixet, úgy pedig a világot, és bár népszerűsége már leáldozóban van, azért még mindig nagyon sokan próbálják meglovagolni a sorozat óriási sikerét.

Mivel már a Squid Game alapfelütése is játékokon alapszik, szinte adta magát a videojátékos adaptálás ötlete, aminek szinte azonnal neki is álltak a lelkes fejlesztőpalánták. Ezek között javarészt inkább kevésbé sikerült darabokat találunk, olykor-olykor azonban felbukkannak olyan alkotások is, melyekre érdemes egy pillanatra odafigyelnünk.

Ilyen a három modder, Ansimist, Concole és DepoSit által megalkotott Counter Strike: Global Offensive mod is, ami a sorozat életre-halálra folyó játékain alapszik. Ebben a csomagban mindent megtalálunk, kezdve a híres Red Light-Green Light-tól, egészen a sütifaragáson át a kötélhúzásig, melyek a CS:GO lehetőségeihez képest meglehetősen remekül működnek. De tovább megyek és azt mondom, hogy jelenleg talán ez az egyik legjobb Squid Game játékadaptáció, ami eddig készült.

A modot a Steam Műhelyből lehet letölteni természetesen teljesen ingyen, a vélemények fülön pedig külön szervereket is találtok.

 

148 millió forint volt a fődíj a való életben megrendezett Squid Game-ben

 

×