Nem árt sietni, ha nem akarunk lemaradni.

Szinte hihetetlen, hogy mennyire megy az idő. Eljött Advent első vasárnapja, amiből tudjuk, hogy hamarosan közeleg az év vége. A Black Friday akcióknak hála pedig szeretteinket vagy épp magunkat is meglephetjük valami igazi különlegességgel. Idén több, mint 300 terméket akcióztunk le, amelyek között gamer monitorok,  billentyűzetek, egerek, egérpadok, székek, pólók, bögrék is szép számmal megtalálhatók. Ezek közül mazsoláztunk az elérhető legjobb ajánlatok közül.

Íme a lista:

1. White Shark RACER-TWO

-48% 64 590 FT

Egy igazán minőségi gamer szék, ami impozáns fekete-vörös színben pompázik. A gyémánt alakú mintázata igazi prémium külsőt kölcsönöz neki. A 2D-s kartámasz, az állítható háttámlán túl ajándék derék és fejtámasz is jár a szék mellé. Most 48%-kal olcsóbban vihető.

2. ASUS ROG Gladius III

 19 990 FT

A legendás Gladius legújabb kiadása most közel féláron tehető a kosárba. Az egér, amibe az ASUS minden tudását belepakolta. A tűpontos szenzor akár 19 000 DPI érzékenység mellett is használható, az igazi áttörő újdonság viszont a főgombok alatt található, itt rejtették el ugyanis a vadiúj ROG Micro Switch-eket, amelyek az átlagos gamer egerek 20-30 milliós garantált kattintását egy újabb szintre emelik, a ROG Gladius III-mal ugyanis 70 millió kattintást garantál az ASUS:

3. Asus ROG Claymore II RGB

-14% 94 990 FT

A méltán híres ROG Claymore utódja megérkezett és mindenben rálicitál elődjére. A moduláris dizájn megmaradt, viszont megérkeztek a ROG optomechanikus kapcsolói, amelyek a mechanikus billentyűzetek gyorsaságát is képesek maguk mögé utasítani. A 2,4 GHz-es lagmentes wireless technológiának hála pedig a kábeleket is a fiókban hagyhatjuk, a Claymore II ugyanis vezeték nélkül is kiválóan alkalmas gamingre.

4.Samsung C24RG50FQR 144 Hz Gamer Monitor

-20% 55 890 FT

144 Hz, hajlított kijelző, mindez egy VA panel kíséretében. A Samsung 144 Hz-es belépő gamer monitorját már 60 ezer forint megkapjuk, azaz 20%-ot sikerült faragni az árból. Ezen túl most 9900 Ft értékű ajándék Esport Vitamin is jár a monitorok mellé.

5. Beginner Bundle

 

-34% 33 490 FT

Egy igazi best buy csomag. A legnépszerűbb belépő kategóriás gamer perifériák egy helyen. A belépő szint ez esetben viszont igazi minőséget takar. A White Shark Shinobi gyönyörű külseje mechanikus Outemu Red kapcsolókat rejt. A magyar kiosztás pedig csak hab a tortán. A Rival 3 akár a legvadabb rántásokat is képes lekövetni. Az eShark KARUTA ESL-MP2 padot pedig kifejezetten esportra tervezték, így hosszú ideig hű társunk lehet.

6. eSport Bundle

-18% 79 990 FT

Aki szerente a legjobb lenni, annak a lehető legjobb gamer perifériákra van szüksége. A Zowie kifejezetten az esportolók igényeihez szabja a termékeit. Ennek megfelelően driver mentesen, plug&play élvezhetjük az EC sorozat legújabb tagját, a nemrég debütált EC3-C-t. A precíz mozgásokról pedig a Ducky Mecha Mini gamer billentyűzete gondoskodik. A csomagba bekerült még a Zowie limitált kiadású egérpadja, a G-SR SE, illetve a SteelSeries Mouse Bungee-ja.

 

 

7. ASUS Gaming TUF K3 Mechanikus Magyar Gamer Billentyűzet

-38% 24 990 FT

Az ASUS TUF szériájának legkedveltebb darabja. A magyar kiosztású kupakok alatt pedig az ASUS saját mechanikus kapcsolóit találjuk, ez esetben a gamerek által hőn szeretett piros kapcsolókat. Az eredeti 39 990 forintos árcédula helyett most 38%-kal olcsóbban, 24 990 Ft-ért elvihető.

8. Ducky ONE 2 Mini V2 RGB

-29% 34 989 FT

A minőségi billentyűzeteiről ismert Ducky legújabb 60%-os sorozata elképesztő sikereket aratott. Az újragondolt ház immáron hófehér színben is elérhető, ráadásul a magyar kiosztásról sem kell lemondanunk. A minőségi kupakok alatt pedig a német MX Cherry kapcsolóit találjuk.

9. Audio-Technica ATH-G1

Audio-Technica ATH-G1WL

-35% 43 990 FT

Ideje emelni a tétet? Az Audio Technica kiemelkedő szereplője a gaming piacnak, ugyanis az ATH-G1 nem csupán a gamereknek, de még az audiofileknek is maximálisan kielégíti a vágyait. A profi stúdiófejhallgatókhoz hasonlóan pedig itt is strapabíró fém vázat kapunk, a minőségi anyagválasztást pedig már megszoktuk a gyártótól.

+1 White Shark GM-5006B HANNIBAL

-61% 2 590 FT

A White Shark Hannibal egy remek belépő szintű gamer egér, ami az eredeti 6690 Ft-os árcédulája helyestt most 61%-kal olcsóbban elérhető. Az izzadásgátló gumírozott borításnak köszönhetően hosszú órák után sem érezzük kényelmetlennek az egeret.

A teljes listát erre találjátok

×