Tegnap megérkezett a Black Friday alatt Karim Benzema SBC-ből megszerezhető Flashback lapja. Lássuk, mivel is állunk szemben?

Újabb játékos érkezett az idei Flashback lapok közé: megérkezett Karim Benzema, a Real Madrid francia csatárának 86-os speciális lapja, amellyel a 2009/2010-es debütáló idényét örökítik meg. Szép gesztus a készítők részéről, az biztos.

A lap megszerzéséhez 2 db SBC küldetés teljesítése szükséges, amelyet követően már a klubunkban is tudhatjuk a Királyi Gárda gólvágóját. Jelenleg a csapatépítéshez nagyjából 130 000 Coin-ra van szükségünk.

Elsőre kicsit soknak hangozhat egy 86-os lapért, viszont ha a statisztikáit megnézzük, alapvetően nem rossz lapról van szó, sőt, 4* Skill Moves, 4* Weak Foot, valamint Benzema lap létére meglehetősen gyors a 89-es Pace értékkel, remek Positioning és Finishing társult a laphoz, valamint jár hozzá 90-es Agility és 88-as Balance is. Viszont, hogy halmozzuk az élvezeteket, hozzáadtuk a statisztikákhoz a kártyához egyik leggyakrabban használt Chemistry Style-t, a Hunter-t. Nos, az eredmények magukért beszélnek:

Alap értékek:

Hunter Chemistry-vel:

 

Mindamellett, hogy valóban egy 86-os lap, ár-érték arányban jelenleg a legjobb választás lehet, ha La Liga csatárt akarunk hasonló árban. Igaz, hogy az egyik nagy testvére, a 90-es In Form Benzema csábítóbb a magasabb rating-el, viszont a sebesség abszolút a Flashback verzió mellett szól. Összességében mi abszolút ajánljuk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ChuBoi | FIFA 22 (@chuboi) által megosztott bejegyzés

Ti kiszedtétek már? 

Amennyiben a Black Friday alatt szeretnétek menő Gamer cuccokat vásárolni, nézzetek be Webshopunkba, ahol kiváló termékekkel és óriási kedvezményekkel várunk titeket!

 

Ezt olvastad már?

Ezt most hogyan? – Újabb 5 elképesztő és vicces baki a FIFA 22-ből

 

 

 

×