Mindig tud újat mutatni a játék, de van rá megoldás!

Azt hinné az ember, hogy így az utolsó hetekre már nem tud újat mutatni a Warzone számunkra, de még ilyenkor is meg tud minket lepni a COD battle royale módja. Ezúttal a Riot Shield került a középpontba, egy meglehetősen érdekes hibajelenséggel karöltve. A játékosok észrevették, hogy „véletlenszerűen” eltűnik a pajzsuk meccs közben,

most pedig az is kiderült, hogy miért!

 

Rito Rhymes vicces módon hívta fel a játékosok figyelmét a bugra. Állítása szerint ha Riot Shield van a kezünkben vagy akár csak az inventory-nkban és egy járműben knockolnak minket ellenfeleink, akkor revive után egyszerűen megsemmisül a pajzs. A helyére egy „no weapon” ikon kerül és ami még rosszabbá teszi az egészet, hogy minden egyes alkalommal sikerült előidézni a hibát.

Létezik egy fix, mellyel elkerülhetjük a jelenséget, ám komoly árat követel. Az egyik slotba shotgunt kell raknunk és többé nem kell aggódnunk a Riot Shield eltűnése miatt, ám ez eléggé megkérdőjelezhető módszer. Feltehetőleg Caldera és Warzone Pacific érkezésééig nem javítják már ezt a hibát, így mindenképp érdemes lehet az eszünkbe vésni a potenciális megoldást.

×