Régóta várnak erre a rajongók.

Az elmúlt szezonok történetének egyik főszereplője a Seven közé tartozó The Foundation volt. Legelőször pár szezonnal ezelőtt, a Season 6 startkor találkozhattunk vele, majd látszólag feláldozta magát a The Zero Point stabilitásának érdekében. Később az Epic Games utalt rá, hogy nem kell temetnünk a karaktert, mely időközben szerepet kapott képregényekben vagy épp Hasbro figuraként.

Oké, de mi köze ehhez The Rocknak?

Lehet, hogy nem volt ismerős a hazai szinkronok miatt, de ő adta a hangját a karakternek, sőt, a páncéljának mintázata is megegyezik a sztár tetoválásainak egyikével. Régóta a fájlokban bújik az outfit, melyet nagy eséllyel napokon belül, az event előtt vásárolhatunk majd meg.

FNBRIntel információi alapján a legutóbbi frissítés során is hozzányúltak a fejlesztők a modelljéhez, mely több dolgot is valószínűsíthet. Egyrészt szinte minden kétséget kizárólag feltűnik majd a szezon és Chapter záró event során, másrészt pedig az Epic Games az Item Shopba is könnyű szerrel berakhatja limitált ideig megvásárolható skinként. Több leaker is arra számít, hogy a maszkját is leveheti majd a karakter, természetesen The Rock arcmásával visszaköszönve. Már nem kell sokat várnunk!

×