Egyes Warzone játékosok olyan változtatás szeretnének látni a játékban, ami garantáltan teret engedne a toxikus viselkedésnek a játékban.

A Warzone egyik teljesen egyedi funkciója, ami alapvetően megkülönbözteti a több BR játéktól, az a death chat, vagy más néven a death comms. Ez tudjátok az a funkció, ami megengedi, hogy miután megölsz valakit, néhány pillanatra hallod a reakcióját, amennyiben be van kapcsolva a mikrofonja. Az ilyen vicces alkalmakból már rengeteg összeállítást lehet látni. Hallhatjuk a káromkodást, a mérgelődést, az infózást, sok toxikus percet szerezve a játékosoknak.

Most valaki továbbgondolta a funkciót.

Forradalmi death chat?

A WolfhoundJP egy olyan ötlettel állt elő, amely megváltoztathatja a játékot, és úgy tűnik, sokan egyetértenek a javaslatával: kétoldalú death chat. Ez egészen pontosan azt jelentené, hogy nem csak hallhatnánk, hogy mit mond a másik, amikor megöljük, de ő is hallhatna minket. Vagyis kommentálhatnánk a kill után a másik felé a véleményünket róla.

There were many times I wish this were a feature after winning a shoot-out from CODWarzone

 

A kommenteket olvasva nagyon sokan egyetértenek a funkcióval, ám valószínűleg leginkább azok, akik szeretik megalázni a többi játékost. Egy-egy értelmes kommentből ugyanis az is kiderül, hogy ez a bővítés csupán a trash-talkot, az alázást, és a toxikus viselkedést erősítené. Nincs megalázóbb annál, amikor megölnek a játékban, és ha még hangban is megkapnánk az alázást, az tovább növelné a frusztrációt a játékban.

Vajon mennyire jönnél ki a sodrodból, ha még a csalók beszólását is hallhatnád, miután megölt téged?

Ha ezt nem is vezetik be, változás azonban várható a Warzone-ban. A december 8-án esedékes Warzone Pacific Vanguard integrációval és az új Caldera pályával a játék hatalmas változásokon megy keresztül. Szerinted beleférne még a kétirányú death chat?

Ezt láttad már?

Ritkán látsz olyan homokvihart, mint ami most tombol a Vanguardban

 

×