Ha egyszerűen, kihívásoktól mentes környezetben szeretnéd feloldani és fejleszteni a Battlefield 2042 fegyvereit és tartozékait, ne keress tovább.

A Battlefield 2042 egyik nagyszerű újdonsága, hogy az All-Out Warfare módot teljesen egyedül, vagy néhány haverral együtt játsszuk, AI vezérelt ellenfelek ellen. Ilyenkor a játék összes pályája elérhető, és három AI-nehézségi szint közül is lehet választani. A DICE a közelmúltban korlátozta, hogy egy nap alatt mennyit tud a karakterünk itt fejlődni, de ez nem érinti a fegyvereket. Ezért érdemes beugrani a botok elleni harcba.

Itt farmolj gyorsan fegyver XP-t.

A fegyvertartozékok feloldása a Battlefield 2042-ben őszintén szólva kemény munka. A maximalizálni akarjuk az XP-szerzést, a legjobb, ha solo Breakthrough játékot indítunk kezdő AI-k ellen (ugyanazt az XP-t biztosítja, mint a többi nehézségi szinten). Ezt bármelyik pályán megteheted, de a játékosok szerint a Kaleidoscope a legjobb választás.

Egyszerű okból: ezen a pályán ugyanis van egy hibás hely, ahol le tudod lőni a spawnoló botokat, de ők nem lőhetnek le téged. Itt tehát ügyesen akár körönként 300-400 kill hozható össze, egy adott fegyverhez minden kiegészítő feloldható, nem beszélve az skinekről.

Hová kell menni?

A pályán a C1-es épület bal oldalán található lifttel lehet oda jutni. Miután felértél a tetejére, fordulj balra, majd egy fehér csövet fogsz látni az épület szélén. Fuss mögé, feküdj hasra, és lődd le az AI-kat. Nem fognak tudni visszalőni. Ha Angelként játszol, folyamatosan tudod tölteni a lőszered is.

Íme erről egy videó:

Max level any gun in one match? I was eating a sandwich and doing this at the same time! from Battlefield

 

Ha esetleg lemaradt volna, a Battlefield 2042 csütörtökön kapott egy apró, de fontos frissítést. A jövő héten vagy a közelben újabb frissítést várható, ami a játék eddigi legnagyobbja lesz. Lehet, hogy ezt is megoldják, szóval érdemes addig farmolni.

Ezt láttad már?

Égen úszás – Ezt a beteg Battlefield 2042 hibát látnod kell, hogy elhidd

 

 

×