Tovább bővül a Netflix Gaming játékkínálata: most már öt helyett hét játékkal játszhatnak az előfizetők.

Alig egy hónapja indult hódító útjára a Netflix videojátékos részlege, de máris két újabb szórakoztató alkotás bővíti tovább az egyelőre nem túl széles játékkínálatot. Sebaj, hiszen bármilyen előfizetéssel is rendelkezzünk, ingyen és reklámmentesen pörgethetjük ezeket a címeket, melyek között találunk két Stranger Things-et és három könnyedebb szórakozást.

Az egyik újdonság ez utóbbi kategóriába csatlakozik be, sőt, pont az a Frosty Pop nevű stúdió jegyzi, aminek ez lesz a harmadik játéka a Netflix Gamingben. Ez a játék pedig nem más, mint a Bowling Ballers, ami az endless runner műfajában áll a rajtvonalhoz. A játékmenetben viszont van egy kis csavar, ugyanis ebben ahelyett, hogy kikerüljük az akadályokat, szándékosan nekik kell gázolnunk.

A második játék a Gameloft egy korábbi versenyjátéka, az Asphalt Xtreme, ami azért is lehet különleges, mert a játékot már máshogy már nem találjuk meg. Idén szeptemberben ugyanis a fejlesztők lelőtték a játék online részét, mert már nem volt jövedelmező a fenntartása, nem sokkal később pedig az alkalmazásboltokból is lekerült. Most azonban a Netflix Gamingen tér vissza, méghozzá játékon belüli vásárlások és reklámok nélkül.

A Bowling Ballers már elérhető iOS-en és Androidon, Netflix előfizetéssel pedig teljesen ingyen letölthető és játszható, az Asphalt viszont még nem, de elméletileg nem kell már sokat várnunk rá. A játékokat mindkét platformon az alkalmazásboltban kell keressük, a letöltés után azonban már a Netflix appjából is indíthatóak.

 

Több mint 130 termék akciós – Elindult a Leet Black Friday

 

×